Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe word je personal trainer?

Hoe word je personal trainer?

Om personal trainer te worden zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Met fitness A kun je aan de slag als fitness instructeur, voeg je daar fitness B aan toe dan heb je alle kennis in huis om personal trainer te worden. Er is geen verplichte opleiding om personal trainer te worden, het is echter wel verstandig om een goede opleiding te volgen. Op die manier heb je de juiste kennis in huis hebt om op een verantwoorde manier personal trainingen te geven.

Daarnaast kun je erover nadenken of je in loondienst aan de slag wilt of als ondernemer, wil je als ondernemer aan de slag dan heb je natuurlijk veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan jouw manier van trainen. Een nadeel is dat je, zeker in het begin, je eigen cliënten moet werven en dat je zaken als je financiële administratie, planningen, fitnessmaterialen, marketing en acquisitie zelf moet organiseren.

Bij Personal Fitness Nederland helpen wij je graag om personal trainer te worden. Hieronder lees je hoe je personal trainer wordt bij ons.

De voordelen van een personal trainer bij Personal Fitness Nederland

Het starten als zelfstandige personal trainer brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Om nog maar niet te spreken over de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf als personal trainer. Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht Fit for Life concept waar personal trainers eenvoudig op kunnen meeliften.

Word jij personal trainer?

De personal trainers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie. Wij zoeken vooral personal trainers die oprecht het leven van hun sporters willen verbeteren. Je bent een coach en staat 24 uur per dag klaar voor je klant. Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben jij je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Op de vraag ‘Hoe word je personal trainer?’ weet jij inmiddels het antwoord. Het enige wat je daarvoor heeft te doen is contact opnemen met Personal Fitness Nederland via mijneigenstudio.nl. Vraag direct alle startinformatie aan via het contactformulier.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Wat zijn dynamische stretches
Maak jezelf fysiek én mentaal sterker door wandelen in de natuur
8 tips om een ochtendmens te worden en je fitter te voelen!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen