Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Conditie opbouwen met hardlopen

diëten vijf soorten

Conditie opbouwen met hardlopen

Hardlopen is een van de bekendste sporten om je conditie te trainen. Iedereen die niet zo’n goede conditie heeft, weet hoeveel kruim het kost om een ronde te hardlopen, maar vast ook dat het op te bouwen is. Is het jouw wens om fitter worden door te hardlopen, dan wil je vast graag weten hoe vaak je moet hardlopen voor conditie. Wanneer je conditie verbetert, gaat hardlopen steeds beter en haal je er meer plezier uit.

Waar begin je?

Maar ja, hoe en wanneer beland je op dat punt? Kun jij hier hulp bij gebruiken? Personal Fitness Nederland heeft veel ervaring in het samenstellen van persoonlijke schema’s met 100% resultaatgarantie. Wij gaan daarom ook graag met jouw doelen aan de slag. Hierbij hanteren we het Fit For Life programma, opgebouwd uit drie speerpunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Hoe bouw je conditie op met hardlopen?

Tuurlijk zou het gaaf zijn dat na een maand een halve marathon kunt rennen. Echter, dit is natuurlijk niet realistisch. Conditie opbouwen met hardlopen kost tijd en regelmaat. Aan de hand van een gedegen hardloopschema op maat begeleiden wij je op weg naar je doel. Door te starten met 2 à 3 sessies per week op rustig tempo en tussenpozen wandelen in te lassen, bouw je je conditie op. Jouw personal trainer van Personal Fitness Nederland weet wanneer je klaar bent om een extra stap te zetten en moedigt je hierbij aan. Behalve een goede fysieke strategie, vinden wij een mentale steun in de rug immers erg belangrijk.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen