Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe leef je gezond? Jouw coach biedt ondersteuning

diëten vijf soorten

Hoe leef je gezond? Jouw coach biedt ondersteuning

Op de vraag ‘hoe leef je gezond?’ kun je antwoord verwachten van jouw persoonlijke coach als je deelneemt aan het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland. Samen met onze gezondheidscoaches werk je toe naar een verbetering van je algehele gezondheid, zowel fysieke als mentaal en kun je rekenen op adviezen rondom voeding en voedingspatronen. ‘Hoe leef je een gezond leven?’ is één van onze uitgangspunten binnen de support, die door jouw personal coach geboden wordt. Wil je je fitter, sterker of leniger voelen en vraag je je af: hoe leef je langer gezond?’, dan ben je bij een coach op de juiste plek.

Hoe leef je langer gezond?

Iedereen wil uiteraard zo lang mogelijk leven, maar wel in goede gezondheid blijven. Onze coaches werken volgens de Fit for Life methode en kunnen je precies vertellen wat nodig is om antwoord te krijgen op vragen als: ‘Hoe leef je een gezond leven?’. Zolang een drietal pijlers in acht worden genomen, zit je altijd goed:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Gezonder leven door coaching

Meld je aan voor ons coaching traject bij Personal Fitness Nederland en ontdek het antwoord op de vraag: ‘Hoe leef je gezond?’. Je ontvangt adviezen over voeding, mentale support voor een verbeterde mindset en oefeningen om te werken aan je fysieke kracht en conditie. De vraag: ‘Hoe leef je gezond?’, kan een goed uitgangspunt zijn voor een gericht traject in coaching om te werken aan jouw gezondheid.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen