Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe lang duurt conditie opbouwen?

Hoe lang duurt conditie opbouwen?

Klinkt dit voorbeeld je bekend? Je besluit om mee te doen aan een sportevenement, maar naarmate de datum dichterbij komt, vraag je je af of je conditie eigenlijk wel op peil is. Tijdens een rondje hardlopen merk je dat je conditie je na een straat al flink in de steek laat. Ga je het nog redden hier op tijd wat aan te doen? Hoe lang duurt het om conditie op te bouwen? Een van de meest gemaakte fouten is om te hard van stapel te lopen met fikse blessures als gevolg. Hoe moet het dan wel? Personal Fitness Nederland begeleidt jou op vlotte, maar verantwoorde wijze naar een goede conditie.

Goed werk

Ieder lichaam is anders. De een heeft van nature al meer conditie dan de ander en bouwt dus sneller een goede conditie op. Uiteindelijk kan ieder mens zijn of haar conditie naar een hoger peil brengen. Dit kost tijd en doorzettingsvermogen. Belangrijk is om stapsgewijs te werk te gaan om je lichaam klaar te stomen voor jouw doelen en niet ineens te overbelasten. Met de juiste oefeningen en een passend schema kun je toch na een paar weken al verbetering van je conditie merken.

Wat kunnen wij voor je doen?

Personal Fitness Nederland kan je hierbij helpen. Samen met jou zetten we een persoonlijk beweegschema voor je op en begeleiden we je van begin tot eind. Door bij ons op locatie en thuis op de juiste manier aan de slag te gaan, kun je stiekem snel de duur van je conditie opbouwen. Aan de hand van de drie pijlers bieden we ondersteuning aan jouw succes:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen