Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe kom je van nekpijn af? Door effectieve coaching

diëten vijf soorten

Hoe kom je van nekpijn af? Door effectieve coaching

Hoe kom je van nekpijn af als je zelf al alles hebt geprobeerd? Vaak is de hulp van een ervaren coach nodig. ‘Hoe kom ik van nekpijn af?’, vraag je je af. Door de support van een coach bij Personal Fitness Nederland in te roepen. ‘Hoe kom je sportend van nekpijn af?’, kan een volgende vraag zijn. Door de juiste oefeningen te doen, die door jouw coach worden aangereikt.

Hoe kom ik van nekpijn af?

Deze vraag kan eindeloos door je hoofd blijven spoken, zolang je nog niet de juiste support hebt gevonden. Gelukkig kun je bij Personal Fitness Nederland terecht voor adequate begeleiding op fysiek en mentaal vlak. Met de Fit for Life methode, onderdeel van het Leefstijl Programma, ontvang je begeleiding volgens een drietal functionele pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Hoe kom je sportend van nekpijn af?

Als je je afvraagt: ‘hoe kom je van nekpijn af?’, dan ligt de oplossing bij het aanvragen van support door een coach. Jouw coach bespreekt met jou de situatie, om een volledig beeld te krijgen van potentiële oorzaken en kan oefeningen opgeven om van je nekpijn af te komen. Door mentale aanmoediging te geven, houd je dit met zekerheid vol en zul je snel van je nekpijn af zijn. Hoe kom je van nekpijn af? Door een afspraak te maken met jouw persoonlijke coach en wekelijks de oefeningen te bespreken om te zien hoe vorderingen gerealiseerd kunnen worden.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen