Hoe kan ik afvallen? Personal Fitness Nederlands begeleidt je naar een fit en gezond lichaam

Vraag je je wel eens af: “Hoe kan ik afvallen en op een gezond gewicht blijven voor de rest van mijn leven?” Met crash diëten, shakes en afslankpillen is dan het verkeerde antwoord. Wil je gewicht verliezen en dat zo houden, dan moet je je gewoonten veranderen en gezonde beslissingen gaan maken. Dat is niet gemakkelijk en tijdens deze transformatie zal je verleidingen en tegenslagen tegenkomen. Daarom hebben we bij Personal Fitness Nederland een programma ontwikkeld waarmee jij van A tot B wordt begeleid.
 


 

Hoe kan ik afvallen? Werk aan drie factoren

De effecten van regelmatig sporten zijn veel sneller zichtbaar als je ook gezond eet. Door gezond te eten geef je je lichaam de juiste voedingsstoffen en voel je je energiek. Dit alles moet gepaard gaan met de juiste mindset zodat je ook geen mentale barrières meer tegenkomt. Kom je bij het Fit for Life programma dan is dat precies waar je met je persoonlijke coach aan werkt. Door ons te richten op drie pijlers en niet beweging alleen is je kans van slagen veel groter. Bij ons krijg je:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training


 

Afvallen met Personal Fitness Nederland

Als je je afvraagt hoe je kunt afvallen en met een gezond en fit lichaam de rest van je leven kunt leiden, dan is Personal Fitness Nederland het antwoord. Hoe kan ik snel en blijvend afvallen? Met de totaaloplossing van onze personal coaches en het Fit for Life programma natuurlijk. Wij geven iedereen een 100% resultaatgarantie, dus het enige wat je kunt doen is hier een succes van maken. Hoe kan ik afvallen? Met een Personal Fitness Nederland coach in jouw woonplaats.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum