Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe bouw ik mijn conditie op? Wij helpen je.

De beste manier om conditie op te bouwen met touwen

Hoe bouw ik mijn conditie op? Wij helpen je.

Iedereen heeft zijn eigen redenen om aan de slag te gaan met zijn of haar conditie. Baal je ervan dat je op dit moment iets niet kunt, maar wel graag zou willen? Zoals een heerlijk, rustgevend rondje hardlopen op zondagochtend. Of droom je van een grote fysieke uitdaging, zoals het beklimmen van een berg? Wat jouw doel ook is, met de juiste tools kun jij deze behalen. Hoe bouw ik mijn conditie snel op? Dit is een vraag die wij bij Personal Fitness Nederland graag met jou behandelen. Samen met jou kijken we wat voor jou de beste route is naar succes. Met een programma op maat gericht op drie pijlers gaan we van start:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Het totaalpakket

Hoe bouw ik conditie op? Alleen door alle drie de bovenstaande aandachtspunten aan te pakken kun jij je doel – het verkrijgen van een goede conditie bijvoorbeeld – verwezenlijken. Je lijf heeft de beste voedingsstoffen nodig om optimaal te functioneren. De juiste mindset om door te zetten jezelf te motiveren. En daarmee de meest effectieve fysieke oefeningen te kunnen voltooien om je conditie op te bouwen.

Stok achter de deur

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Jouw personal coach staat voor je klaar om samen met jou het traject aan te gaan. Op de momenten dat jij wellicht geneigd bent de handdoek in de ring te gooien, weet jouw trainer je te motiveren. Aanmoediging doet wonderen! Wil jij ook graag een stok achter de deur en de juiste middelen en begeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op en ga de uitdaging aan.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen