Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe kun je bloeddruk verlagen op natuurlijke wijze?

diëten vijf soorten

Hoe kun je bloeddruk verlagen op natuurlijke wijze?

Bij Personal Fitness Nederland richten we de aandacht op het verbeteren van zowel de fysieke als mentale gezondheid. Een positieve mindset mag immers niet achterblijven op een gezond lichaam. Vaak werkt het één het ander in de hand, vandaar dat onze coaches zowel begeleiding bieden op gebied van fysieke oefeningen als mentale aanmoediging inzetten. Als je je afvraagt: ‘Hoe kun je de bloeddruk verlagen?’, dan bekijken ze jouw volledige levenssituatie. De bloeddruk verlagen, hoe en met welke middelen? Dat is het vraagstuk waar onze gecertificeerde coaches met jou aan zullen werken. Er is aandacht voor jou als mens, niet enkel voor de klachten waar je mee zit.

Bloeddruk verlagen, hoe kan dat?

Onze coaches bieden meer dan enkel fitness support. Er is evenveel aandacht voor je mentale twijfels en bezorgdheden. Daarnaast kennen onze coaches het belang van goede voeding voor het helingproces van het lichaam. De volgende drie pijlers vormen niet voor niets een gouden formule als je afvraagt: ‘Hoe kun je bloeddruk verlagen?’:

  • Gerichte beweging
  • Voedingsadviezen
  • Mindset en Coaching

 

Bloeddruk verlagen met sport

Op het vraagstuk: ‘bloeddruk verlagen, hoe kan dat?’, zijn veel antwoorden. Onze coaches richten zich binnen het Leefstijl Programma op de Fit for Life methode, dat focus geeft aan fysieke en mentale gezondheid. Beweging is naast goede voeding een belangrijke manier om jouw bloeddruk te verlagen. Hoe kun je jouw bloeddruk verlagen? Door 1-op-1 coaching, met gerichte fitness oefeningen, persoonlijk mentale transformatie en gezond voedingsadvies.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen