Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bij hevige rugpijn kun je terugvallen op coaching

Bij hevige rugpijn kun je terugvallen op coaching

Met gerichte mindset coaching en fysieke oefeningen kun je hevige rugpijn verhelpen. Last hebben van hevige rugpijn kan veel belemmeringen geven in het dagelijks leven. Je wilt dan ook ongetwijfeld alles doen om hevige rugpijn te verminderen. Wanneer hevige rugpijn je mobiliteit beïnvloedt, wordt het tijd om te kiezen voor personal coaching. Bij Personal Fitness Nederland kun je starten met het Leefstijl Programma om de beste resultaten te behalen. Er is een 100% resultaatgarantie, wat indiceert dat je hier de beste support krijgt om je doelstellingen te realiseren. Met de Fit for Life methodiek weet je precies welke bewegingen je kunt maken, om hevige rugpijn te verhelpen.

Hevige rugpijn verzachten

Samen met jouw persoonlijke coach ga je werken aan gestelde doestellingen en pak je hevige rugpijn bij de kern aan. Je wordt aangemoedigd om het beste uit jezelf te halen en in je eigen vermogens te geloven. Een totaalpakket wordt geboden, door de richtlijnen van een gouden formule:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Verlost van hevige rugpijn

Met uitstekende Beweeg- en Voedingsschema’s kom je een heel eind om hevige rugpijn te verzachten. Je volgt functionele trainingssessies om hevige rugpijn te verminderen en kunt rekenen op uitstekende resultaten. Intense rugpijn hoeft niet langer meer de bepalende factor in je leven te zijn als je kiest voor een coaching traject bij Personal Fitness Nederland. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach en bespreek wat jij kunt doen aan klachten zoals aanhoudende rugpijn.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
48 minuten geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen