Herstellen van een burn out doe je met Personal Fitness Nederland

Herstellen van een burn out is bijzonder lastig als je dat alleen moet doen. En je bent niet alleen, want je persoonlijke coach van Personal Fitness Nederland staat voor je klaar om jou weer gelukkig en gezond te maken. Bij ons draait alles om het creëren van een gezond en fit lichaam en om dat te doen pakken we de oorzaken van de klachten aan. Weinig beweging, ongezond eten, een negatieve mindset; het komt allemaal het herstel van je burnout niet ten goede. Dat is exact waar wij ons op richten.
 

Herstellen van een burn out met Fit for Life

Van een burnout krijg je een klap en verlies je energie en levenslust. Het Fit for Life programma is ontworpen om je weer energie te geven, om de juiste mindset te creëren en om je lichaam alle voedingsstoffen te geven voor een goed herstel. Herstellen van een burnout bij Fit for Life levert je niet alleen mentale kracht op, maar ook een gezond en fit lichaam. Je kunt het leven weer aan. In het Fit for Life programma richt je je op drie verschillende pijlers van gezondheid:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching


 

Nooit meer terugkijken

Bij Fit for Life begrijpen we hoe moeilijk het is als je een burnout hebt gehad en hoe lastig herstellen van een burn out kan zijn. Je krijgt een coach aangewezen die exact kan inschatten wat jij nodig hebt om weer gezond te worden. Samen met je plan krijg je een 100% resultaatgarantie dat je je doelstellingen haalt. Wij geven niet op tot jij tevreden bent.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum