Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Begeleiding bij hardlopen met rugpijn

diëten vijf soorten

Begeleiding bij hardlopen met rugpijn

Hardlopen is voor velen een aangename manier om te ontspannen. Echter wordt hardlopen met rugpijn een heel ander verhaal. Om de juiste begeleiding te ontvangen, neem je deel aan het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van de unieke Fit for Life methode, waarbij zowel op fysiek als mentaal vlak gekeken wordt wat jij nodig hebt om je gezondheid een boost te geven. Je kunt bovendien rekenen op persoonlijk voedingsadvies en er wordt gewerkt aan een permanente gedragsverandering, om hardlopen met rugklachten te verminderen. Wil je leren hardlopen tegen rugklachten en ervaren hoe je zonder pijn kunt rennen? Meld je dan aan voor personal coaching en verzacht het hardlopen met rugpijn.

Hardlopen tegen rugklachten

Ga de uitdaging aan en leer hoe je hardlopen met rugpijn kunt verhelpen. Jouw personal coach gaat een 1-op-1 begeleiding met je aan voor een uitgebreid traject, bestaande uit fitness oefeningen, mentale motivatie en voedingsadviezen. Volgens drie pijlers behaal je zo goede resultaten bij hardlopen met rugklachten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Gezond worden met coaching

Hardlopen met rugpijn kan de plezier bederven en hier wil je ongetwijfeld wat aan doen. Jouw coach bespreekt met jou de situatie, motiveert om de oefeningen te doen en evalueert je vooruitgang. Goede resultaten in het verhelpen van hardlopen met rugpijn zijn met zekerheid te behalen. Vertrouw op de 100% resultaatgarantie en je zult een aanzienlijke verbetering in je fysieke gezondheid bemerken. Hardlopen met rugpijn is verleden tijd.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen