Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hardlopen en een burn-out: goede combinatie

Hardlopen en een burn-out: goede combinatie

Ondanks dat je hier wellicht niet direct behoefte aan hebt, kun je hardlopen en een burn-out juist goed combineren. Door in beweging te komen, zul je een aanzienlijke verbetering in zowel je fysieke als mentale gezondheid bemerken. Je maakt immers meer positieve stofjes als endorfine aan, die je weer levensmoed geven. Door te hardlopen tegen een burn-out werk je doelgericht aan de verbetering van je levenskwaliteit. Een coach bij Personal Fitness Nederland gaat met jou aan de slag om hardlopen bij een burn-out aan te moedigen en zo persoonlijk doelstellingen te realiseren.

Support in hardlopen bij een burn-out

Jouw coach bij Personal Fitness Nederland werkt volgens de Fit for Life methode, die gericht is op fysieke begeleiding, mentale coaching en voedingsadviezen. Een totaalpakket wat hardlopen bij burn-out aanmoedigt en meeneemt in het behandelschema. Een drietal pijlers dient als leidraad:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching bij hardlopen en burn-out

Voor effectieve coaching bij hardlopen en burn-out kun je terecht bij meer dan 80 locaties van Personal Fitness Nederland. Profiteer van het unieke Fit for Life programma en 1-op-1 begeleiding van jouw personal coach. Naast voedingsadvies en verbetering van jouw mindset leer je effectief hardlopen tegen een burn-out. Hardlopen en burn-out gaan goed samen, doordat je je hierdoor snel een stuk beter gaat voelen en de effecten van de burn-out sneller kunt opheffen. Genoeg reden om de support van een ervaren coach te kiezen, om zo snel verbetering aan levenskwaliteit te realiseren.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen