Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Gratis voedingsschema tijdens het ‘Fit for Life’ programma

Welk doel heb jij voor ogen? Wil je afvallen of juist aankomen? Spieren kweken of vetverbranding creëren?  Een voedingsschema behoort tot één van de belangrijkste aspecten van jouw aanpak. Om je doel te behalen is namelijk niet alleen voldoende beweging en mental coaching van belang, maar ook een verantwoord- en gezond dieet.

Het belang van een op maat gemaakt voedingsschema

Nu vraag je je waarschijnlijk af: hoeveel calorieën heb ik nodig? Ieder lichaam is anders. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. De ene persoon heeft een snelle stofwisseling, de andere persoon een langzamere stofwisseling. De één is allergisch voor dit, de ander voor dat. Tot slot heb je natuurlijk nog te maken met persoonlijke voorkeuren: verwissel jij liever bloemkool voor prei? Wanneer het voedingsschema persoonlijk en op maat gemaakt is, is hij nog beter vol te houden!

Ontdek onze personal trainingen in combinatie met een gratis voedingsschema op maat 

✔ Vitaler leven

✔ Meer kracht in het lichaam

✔ Kilo’s kwijtraken

✔ Gezond eetpatroon opbouwen

✔ Meer zelfvertrouwen

Persoonlijk voedingsadvies

Bij het fitness- en lifestyle programma ‘Fit for Life’  begeleiden wij jou graag naar een gezond en gewenst streefgewicht. Tijdens dit programma ontvang je wekelijks een gratis voedingsschema op maat gemaakt. Iedere week heb je een 'weegmoment' met jouw  personal coach. Aan de hand van het gewicht en vetpercentage stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent en voedingsdeskundige weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Verantwoord afvallen staat namelijk bij Personal Fitness Nederland hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brand-en bouwstof voor je lichaam. 

Gratis voedingsschema

Informatie over een gezonde levensstijl en verantwoorde voeding

‘Veranderen van binnen naar buiten’, dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Wij zorgen ervoor dat de verandering blijvend is en niet van korte duur. Tijdens het 'Fit fot Life' programma leer je alles voor een gezonde levensstijl, gezonde, verantwoorde voeding en het effect van (snelle) suikers en vetten. Je zult de rest van je leven profiteren van deze kennis. Ook kun je altijd contact opnemen met onze gewichtconsulent en voedingsdeskundige, bijvoorbeeld als je extra informatie wilt ontvangen over gezonde of ongezonde voeding of specifieke vragen hebt over je voedingsschema.

Ja, ik wil persoonlijk voedingsadvies

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag om jouw doel te behalen. Geen wondermiddeltjes of beloftes die niet nagekomen worden maar een bewezen en erkend programma inclusief een gratis voedingsschema. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:
 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.