Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Gratis voedingsschema tijdens het Fit for Life programma

Gratis voedingsschema tijdens het ‘Fit for Life’ programma

Welk doel heb jij voor ogen? Wil je afvallen of juist aankomen? Spieren kweken of vetverbranding creëren? Een voedingsschema behoort tot één van de belangrijkste aspecten van jouw aanpak. Om je doel te behalen is namelijk niet alleen voldoende beweging en mental coaching van belang, maar ook een verantwoord- en gezond dieet.

Het belang van een op maat gemaakt voedingsschema

Nu vraag je je waarschijnlijk af: hoeveel calorieën heb ik nodig? Ieder lichaam is anders. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. De ene persoon heeft een snelle stofwisseling, de andere persoon een langzamere stofwisseling. De één is allergisch voor dit, de ander voor dat. Tot slot heb je natuurlijk nog te maken met persoonlijke voorkeuren: verwissel jij liever bloemkool voor prei? Wanneer het voedingsschema persoonlijk en op maat gemaakt is, is hij nog beter vol te houden.

Ontdek onze personal trainingen in combinatie met een gratis voedingsschema op maat

✔ Vitaler leven
✔ Meer kracht in het lichaam
✔ Kilo’s kwijtraken
✔ Gezond eetpatroon opbouwen
✔ Meer zelfvertrouwen

Persoonlijk voedingsadvies

Bij het fitness- en lifestyle programma ‘Fit for Life’ begeleiden wij jou graag naar een gezond en gewenst streefgewicht. Tijdens dit programma ontvang je wekelijks een gratis voedingsschema op maat gemaakt. Iedere week heb je een ‘weegmoment’ met jouw personal coach. Aan de hand van het gewicht en vetpercentage stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent en voedingsdeskundige weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Verantwoord afvallen staat namelijk bij Personal Fitness Nederland hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brand-en bouwstof voor je lichaam.

Informatie over een gezonde levensstijl en verantwoorde voeding

‘Veranderen van binnen naar buiten’, dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Wij zorgen ervoor dat de verandering blijvend is en niet van korte duur. Tijdens het ‘Fit fot Life’ programma leer je alles voor een gezonde levensstijl, gezonde, verantwoorde voeding en het effect van (snelle) suikers en vetten. Je zult de rest van je leven profiteren van deze kennis. Ook kun je altijd contact opnemen met onze gewichtconsulent en voedingsdeskundige, bijvoorbeeld als je extra informatie wilt ontvangen over gezonde of ongezonde voeding of specifieke vragen hebt over je voedingsschema.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen