Gratis voedingsschema tijdens het ‘Fit for Life’ programma

Welk doel heb jij voor ogen? Wil je afvallen of juist aankomen? Spieren kweken of vetverbranding creëren?  Een voedingsschema behoort tot één van de belangrijkste aspecten van jouw aanpak. Om je doel te behalen is namelijk niet alleen voldoende beweging en mental coaching van belang, maar ook een verantwoord- en gezond dieet.
 

Het belang van een op maat gemaakt voedingsschema

Nu vraag je je waarschijnlijk af: hoeveel calorieën heb ik nodig? Ieder lichaam is anders. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. De ene persoon heeft een snelle stofwisseling, de andere persoon een langzamere stofwisseling. De één is allergisch voor dit, de ander voor dat. Tot slot heb je natuurlijk nog te maken met persoonlijke voorkeuren: verwissel jij liever bloemkool voor prei? Wanneer het voedingsschema persoonlijk en op maat gemaakt is, is hij nog beter vol te houden

Ontdek onze personal trainingen in combinatie met een gratis voedingsschema op maat 

✔ Vitaler leven

✔ Meer kracht in het lichaam

✔ Kilo’s kwijtraken

✔ Gezond eetpatroon opbouwen

✔ Meer zelfvertrouwen

Persoonlijk voedingsadvies

Bij het fitness- en lifestyle programma ‘Fit for Life’  begeleiden wij jou graag naar een gezond en gewenst streefgewicht. Tijdens dit programma ontvang je wekelijks een gratis voedingsschema op maat gemaakt. Iedere week heb je een 'weegmoment' met jouw  personal coach. Aan de hand van het gewicht en vetpercentage stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent en voedingsdeskundige weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Verantwoord afvallen staat namelijk bij Personal Fitness Nederland hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brand-en bouwstof voor je lichaam. 


Informatie over een gezonde levensstijl en verantwoorde voeding

‘Veranderen van binnen naar buiten’, dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Wij zorgen ervoor dat de verandering blijvend is en niet van korte duur. Tijdens het 'Fit fot Life' programma leer je alles voor een gezonde levensstijl, gezonde, verantwoorde voeding en het effect van (snelle) suikers en vetten. Je zult de rest van je leven profiteren van deze kennis. Ook kun je altijd contact opnemen met onze gewichtconsulent en voedingsdeskundige, bijvoorbeeld als je extra informatie wilt ontvangen over gezonde of ongezonde voeding of specifieke vragen hebt over je voedingsschema.
 

Ja, ik wil persoonlijk voedingsadvies

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag om jouw doel te behalen. Geen wondermiddeltjes of beloftes die niet nagekomen worden maar een bewezen en erkend programma inclusief een gratis voedingsschema. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. 

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant: 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum