Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Goede conditie? Ontdek hoe fit jij bent!

Goede conditie? Ontdek hoe fit jij bent!

Goede conditie? Ontdek hoe fit jij bent!

Test je wel eens hoe lang jij aan één stuk door kunt hardlopen? Of ga je dit liever uit de weg? Je conditie bestaat uit twee aspecten: conditie die je van nature hebt en conditie die je zelf kunt opbouwen. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is dat tweede deel afhankelijk van hoe je het onderhoudt. Heb je een goede conditie opgebouwd, maar beweeg je vervolgens nooit meer, dan zul je merken dat je conditie snel achteruit gaat. Stel jij jezelf de vraag wel eens ‘heb ik een goede conditie’? Kom eens langs bij Personal Fitness Nederland en vind antwoord op je vraag.

Gratis ontdekken

Wij bieden een Leefstijl Programma, waarmee we jouw doelen – zoals het opbouwen van een goede conditie – waarmaken. Hierbij werken we met drie belangrijke pijlers, die elkaar versterken en aanvullen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Maak vrijblijvend kennis met en onderga een gratis intake en gezondheidscheck. Vervolgens kun je ervoor kiezen om een gratis proefweek te plannen om te ontdekken of het programma iets voor jou is. Snel merk je hoe goed je conditie en kracht zijn en waar winst te behalen valt. Wil je hiermee aan de slag? Leuk! Wij staan voor je klaar.

Hoe goed is mijn conditie?

Ben je er na de intake en gratis proefweek achter dat het antwoord op deze vraag niet is wat je gehoopt had, dan gaan wij graag de uitdaging met jou aan. Onder begeleiding van een gecertificeerde coach ga jij aan de slag met je doelen. Wist je dat de persoonlijke aanpak van onze trainers 100% resultaatgarantie biedt? Ontdek het zelf!

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen