Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Gezondheid van kinderen verbeteren met coaching

diëten vijf soorten

Gezondheid van kinderen verbeteren met coaching

De gezondheid van kinderen verbetert naarmate ze blijven bewegen. Goede coaching kan bijdragen om dit te bewerkstelligen, zodat kinderen een goede gezondheid behouden. Voor een optimale ontwikkeling is beweging essentieel, dus meld je kind aan voor het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland. Wij geven kinderen de juiste support, zodat op sportieve wijze de gezondheid van kinderen wordt gewaarborgd. Het kind krijgt een ervaren coach aangewezen die de gezondheid van kinderen hoog in het vaandel heeft staan. Zo kunnen er effectieve oefeningen worden aangeleerd om de kinderen van gezondheid bewust te maken.

Sportieve gezondheid bij kinderen

Een goede manier om de gezondheid bij kinderen op peil te houden, is door deel te laten nemen aan ons coaching traject. Onze ervaren coaches weten precies welke oefeningen bijdragen aan kinderen om gezondheid te bevorderen. Pijlers dienen om de focus te richten op aspecten als:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Gezondheid bevorderen met coaching

Om de gezondheid van kinderen een boost te geven, is beweging van groot belang. Ons Fit for Life traject geeft aandacht aan oefeningen voor fysieke kracht, mentale aanmoediging voor zelfvertrouwen en voedingsadviezen voor algehele ondersteuning bij de ontwikkeling tijdens de groei. Het kind zal onze volledige aandacht en zorgzame begeleiding krijgen met een personal trainer wanneer wordt deelgenomen aan het coaching programma. Voor een goede gezondheid van kinderen kan niet vroeg genoeg worden gestart met specifiek op het kind afgestemde oefeningen. Zo krijg je 100% resultaatgarantie door plezier in beweging.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen