Succesvol gewichtsverlies met Personal Fitness Nederland

Gewichtsverlies: veel mensen hebben problemen met afvallen en dat kan drie redenen hebben. Of je beweegt niet genoeg, of je eet ongezond of je hebt de doorzettingskracht niet om je leven te veranderen. Het is regelmatig een combinatie van deze drie oorzaken waardoor het nog lastiger wordt om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Personal Fitness Nederland biedt een andere aanpak aan dan je van je sportschool gewend bent. Wij pakken het probleem aan bij de oorzaak en zorgen er zo voor dat je successen boekt. Snel blijvend gewichtsverlies is dan realiteit.
 

Gewichtsverlies met drie pijlers en Fit for Life

Als je bij ons komt dan sluit je je aan bij het Fit for Life programma. Je maakt kennis met je persoonlijke coach en samen stellen jullie een realistisch maar uitdagend plan op waarmee jouw doelen worden bereikt. Ieder plan is anders, maar we hanteren altijd drie pijlers die als rode draad door het programma lopen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching
     


 

Een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach

Jouw persoonlijke begeleider is gaat met je de trainingsruimte in voor uitdagende sportsessies. Jullie spreken wekelijks over gezonde voeding en over uitdagingen en verleidingen die je tegen komt. Met de juiste mindset en kennis is je kans van slagen veel groter. Wij geloven dat iedereen zijn of leven kan veranderen en een fitter en gezonder lichaam kan ontwikkelen en onderhouden. Daarom krijg je bij ons een 100% resultaatgarantie. Gewichtsverlies en gezonder leven begint bij Personal Fitness Nederland.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum