Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Gewichtsverlies

Succesvol gewichtsverlies met Personal Fitness Nederland

Gewichtsverlies: veel mensen hebben problemen met afvallen en dat kan drie redenen hebben. Of je beweegt niet genoeg, of je eet ongezond of je hebt de doorzettingskracht niet om je leven te veranderen. Het is regelmatig een combinatie van deze drie oorzaken waardoor het nog lastiger wordt om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Personal Fitness Nederland biedt een andere aanpak aan dan je van je sportschool gewend bent. Wij pakken het probleem aan bij de oorzaak en zorgen er zo voor dat je successen boekt. Snel blijvend gewichtsverlies is dan realiteit.

Gewichtsverlies met drie pijlers en Fit for Life

Als je bij ons komt dan sluit je je aan bij het Fit for Life programma. Je maakt kennis met je persoonlijke coach en samen stellen jullie een realistisch maar uitdagend plan op waarmee jouw doelen worden bereikt. Ieder plan is anders, maar we hanteren altijd drie pijlers die als rode draad door het programma lopen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach

Jouw persoonlijke begeleider is gaat met je de trainingsruimte in voor uitdagende sportsessies. Jullie spreken wekelijks over gezonde voeding en over uitdagingen en verleidingen die je tegen komt. Met de juiste mindset en kennis is je kans van slagen veel groter. Wij geloven dat iedereen zijn of leven kan veranderen en een fitter en gezonder lichaam kan ontwikkelen en onderhouden. Daarom krijg je bij ons een 100% resultaatgarantie. Gewichtsverlies en gezonder leven begint bij Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen