Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Franchisenemer worden biedt tal van voordelen

Franchisenemer worden is een verstandige keuze, want hierdoor loop je veel minder risico’s. Het is een methode om ondernemer te worden zonder een al te hoge investering. Ook zonder eigen kapitaal kun jij je bij ons aanmelden als potentieel franchiser. Je krijgt van ons een succesvolle formule waarmee jij je eigen fitnessstudio kunt beginnen. Interessant? Vraag dan direct informatie aan.

Franchisenemer worden bij Personal Fitness Nederland

Franchisenemer worden biedt veel voordelen. Je kunt ondernemer worden binnen de veilige contouren van een gevestigd bedrijf met een reeds bekend imago. Hierdoor verkrijg je een bepaalde mate aan goodwill, zodat zowel de franchisenemer als de franchisegever kunnen profiteren van de voordelen. Door evenwichtige taakverdelingen kun je een goede service geven en zo kan er een voordeel op de concurrentie worden behaald, want er zijn veel fitnessstudio’s in Nederland. Het is dan ook zo dat wij ons op een positieve wijze onderscheiden van de rest. Personal Fitness Nederland heeft een uniek concept voor jou.Franchisenemer in personal fitness studio

Overweeg je om franchisenemer te worden? Dan kun je gebruikmaken van een stabiel klantenbestand met gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in het eerste halfjaar. Daarna gaan we uitbreiden, want hoe meer klanten je binnenhaalt des te hoger is je winstmarge. Logisch. Daarbij is het van belang dat je je financiële zaken op orde hebt. Heb je geen eigen kapitaal, dan kijken wij samen met jou naar reële financieringsmogelijkheden. Daarnaast is het van het grootste belang dat er een adequate administratie is, zodat je weet hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Franchisenemer worden is een veelzijdige baan

Franchising heeft in Nederland sinds de jaren '70 een grote vlucht genomen. Er zijn grote bekende ketens zoals Etos, Bruna en McDonald’s, maar ook kleinere bedrijven hebben een franchiseformule. Ons land kent duizenden franchisevestigingen en dit neemt ieder jaar nog stee toe. Het is een manier van samenwerken waar beide partijen, zowel de franchisenemer als de franchisegever, baat bij hebben en – misschien nog wel het allerbelangrijkste – profiteert de klant er het meeste van. Het is een vorm van samenwerkingsverband, die ook jou wellicht aanspreekt. Franchisenemer worden is een veelzijdige baan.

Vanaf dag één ben je commercieel bezig en druk met managen als je besluit om franchisenemer te worden. Daarnaast ben je bezig om mensen te motiveren om meer te bewegen en voedingsadviezen te geven. Door gebruik te maken van onze succesvolle trainingsschema’s bewegen je klanten niet alleen meer, maar het staat ook garant voor blijvend resultaat. Wij maken je wegwijs in alle ins en outs. Heb je een sportopleiding genoten en wil je ondernemer worden? Dan zal je ondernemersbloed zeker warmer worden van onze formule. Het is een formule met veel voordelen en het belangrijkste is nog wel dat je kunt gaan doen wat je echt leuk vindt!

De personal fitness studio van Bas - Een enthousiaste franchisenemer

Heb je een dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen? Begin dan je eigen fitnessstudio. Ondanks dat het hard werken is, zal het je ook een groot gevoel van vrijheid geven. Franchisenemer worden? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, maar je mag ons ook gerust bellen. Wij staan je graag te woord.

Begin een succesvolle onderneming. Open je eigen fitness studio!
Gegarandeerd succes met het bewezen franchise-concept

Ontvang vrijblijvend alle informatie

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.