Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Franchisenemer worden

Franchisenemer worden biedt tal van voordelen

Franchisenemer worden is een verstandige keuze, want hierdoor loop je veel minder risico’s. Het is een methode om ondernemer te worden zonder een al te hoge investering. Ook zonder eigen kapitaal kun jij je bij ons aanmelden als potentieel franchisenemer. Je krijgt van ons een succesvolle formule waarmee jij je eigen fitnessstudio kunt beginnen. Interessant? Vraag dan direct informatie aan via mijneigenstudio.nl.

Franchisenemer worden bij Personal Fitness Nederland

Franchisenemer worden biedt veel voordelen. Je kunt ondernemer worden binnen de veilige contouren van een gevestigd bedrijf met een reeds bekend imago. Hierdoor verkrijg je een bepaalde mate aan goodwill, zodat zowel de franchisenemer als de franchisegever kunnen profiteren van de voordelen. Door evenwichtige taakverdelingen kun je een goede service geven en zo kan er een voordeel op de concurrentie worden behaald, want er zijn veel fitnessstudio’s in Nederland. Het is dan ook zo dat wij ons op een positieve wijze onderscheiden van de rest. Personal Fitness Nederland heeft een uniek concept voor jou.

Overweeg je om franchisenemer te worden? Dan kun je gebruikmaken van een stabiel klantenbestand met gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in het eerste halfjaar. Daarna gaan we uitbreiden, want hoe meer klanten je binnenhaalt des te hoger is je winstmarge. Logisch. Daarbij is het van belang dat je je financiële zaken op orde hebt. Heb je geen eigen kapitaal, dan kijken wij samen met jou naar reële financieringsmogelijkheden. Daarnaast is het van het grootste belang dat er een adequate administratie is, zodat je weet hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Franchisenemer worden is een veelzijdige baan

Franchising heeft in Nederland sinds de jaren ’70 een grote vlucht genomen. Er zijn grote bekende ketens zoals Etos, Bruna en McDonald’s, maar ook kleinere bedrijven hebben een franchiseformule. Ons land kent duizenden franchisevestigingen en dit neemt ieder jaar nog stee toe. Het is een manier van samenwerken waar beide partijen, zowel de franchisenemer als de franchisegever, baat bij hebben en – misschien nog wel het allerbelangrijkste – profiteert de klant er het meeste van. Het is een vorm van samenwerkingsverband, die ook jou wellicht aanspreekt. Franchisenemer worden is een veelzijdige baan.

Vanaf dag één ben je commercieel bezig en druk met managen als je besluit om franchisenemer te worden. Daarnaast ben je bezig om mensen te motiveren om meer te bewegen en voedingsadviezen te geven. Door gebruik te maken van onze succesvolle trainingsschema’s bewegen je klanten niet alleen meer, maar het staat ook garant voor blijvend resultaat. Wij maken je wegwijs in alle ins en outs. Heb je een sportopleiding genoten en wil je ondernemer worden? Dan zal je ondernemersbloed zeker warmer worden van onze formule. Het is een formule met veel voordelen en het belangrijkste is nog wel dat je kunt gaan doen wat je echt leuk vindt!

 

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie over het openen van een studio!

Heb je een dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen? Begin dan je eigen studio. Ondanks dat het hard werken is, zal het je ook een groot gevoel van vrijheid geven. Franchisenemer worden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. Je mag ons ook gerust bellen (06 47 1225 92). Wij staan je graag te woord.

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen