Franchiseformules? Een goede optie om voor jezelf te beginnen

Franchiseformules in Nederland kunnen uitgroeien tot een succes. We kennen allemaal wel de bekende franchiseformules van Bruna, Jamin en de Hypotheker. Jazeker, maar er zijn er nog veel meer, bekende en onbekende. De franchiseformule van Personal Fitness Nederland stijgt in populariteit en het succes is vooral te danken aan een goed doordacht concept. Het biedt ook jou de mogelijkheid om je eigen fitnessstudio te beginnen. Nieuwsgierig geworden? Vraag direct online vrijblijvend informatie aan.

Loopt u al langer met de gedachte om zelfstandig ondernemer te worden? Franchising is bijzonder geschikt voor een startende
ondernemer, maar ook een gevestigde ondernemer kan hiermee een succesvolle doorstart maken. Zowel de franchisegever als de franchisenemer hebben als doel het realiseren van een zo goed mogelijk resultaat. Andere doelstellingen zijn daarvan afgeleid, zoals groei, continuïteit en efficiency. Het mooiste van onze franchiseformule is dat klanten 100% garantie krijgen op resultaat.
 

Wat is een franchiseformule?

Een franchiseformule is een concept bedacht door een grotere onderneming die het recht geeft aan particuliere ondernemers om gebruik te maken van de naam, kennis en ervaring die het verworven heeft. Personal Fitness Nederland is één van die ondernemingen die hiermee de markt verovert. Wil je hier deel van uitmaken en voor jezelf beginnen? Dan is dit je kans!

Vanaf het begin ga je intensief met ons samenwerken. Dit betekent dat je kunt genieten van een aantal voordelen, maar wel vanuit je eigen studio. De voordelen liggen onder andere op financieel, juridisch en op het gebied van verkoop. Om te beginnen krijg je van ons een stabiel klantenbestand waarmee je kunt scoren. Het zijn potentiële klanten met interesse in sport, voeding of een combinatie hiervan.
 


 

Franchiseformules met een lage investering

Franchise-organisaties vragen vaak om een hoge investering en eigen kapitaal. Om gebruik te maken van onze franchiseformule behoeft u slechts een lage investering te doen. En sterker nog, u hebt geen eigen vermogen nodig. Wat wij wel vragen is enthousiasme en doorzettingsvermogen! Het zijn de kerncompetenties die iedere goede ondernemer heeft, want iedereen die voor zichzelf begint komt wel een aantal hindernissen tegen. Stap voor stap zorgen wij dat jij je doel bereikt!

Wij zijn de bedenker van de Fit For Life programma’s. Deze gebalanceerde trainingsprogramma’s beslaan een aantal weken. De personal trainer, jij dus, begeleidt de sporter intensief op het gebied van bewegen, voeding en mentale coaching. De mentale coaching zorgt ervoor dat ieder gesteld doel wordt bereikt. Daarbij is het belangrijk om realistische doelen te stellen. Alle ingrediënten zorgen ervoor dat onze franchiseformule en jouw studio een succes worden.

Momenteel groeit franchising het sterkst in de zakelijke dienstverlening. Dit komt door de goed doordachte franchiseformules. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd passen bekende ketens franchiseformules toe. Denk maar eens aan McDonald’s of Yves Rocher. Heb je belangstelling en wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Vul dan het contactformulier in. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk. Graag tot ziens.

 

Meer weten over het Nr. 1 Franchiseconcept van Nederland?

Laat hier je gegevens achter

  • * velden zijn verplicht.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum