Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Franchiseformules? Een goede optie om voor jezelf te beginnen

Franchiseformules in Nederland kunnen uitgroeien tot een succes. We kennen allemaal wel de bekende franchiseformules van Bruna, Jamin en de Hypotheker. Jazeker, maar er zijn er nog veel meer, bekende en onbekende. De franchiseformule van Personal Fitness Nederland stijgt in populariteit en het succes is vooral te danken aan een goed doordacht concept. Het biedt ook jou de mogelijkheid om je eigen fitnessstudio te beginnen. Nieuwsgierig geworden? Vraag direct online vrijblijvend informatie aan.

Loopt u al langer met de gedachte om zelfstandig ondernemer te worden? Franchising is bijzonder geschikt voor een startende ondernemer, maar ook een gevestigde ondernemer kan hiermee een succesvolle doorstart maken. Zowel de franchisegever als de franchisenemer hebben als doel het realiseren van een zo goed mogelijk resultaat. Andere doelstellingen zijn daarvan afgeleid, zoals groei, continuïteit en efficiency. Het mooiste van onze franchiseformule is dat klanten 100% garantie krijgen op resultaat.

Training in franchise fitness studio

Wat is een franchiseformule?

Een franchiseformule is een concept bedacht door een grotere onderneming die het recht geeft aan particuliere ondernemers om gebruik te maken van de naam, kennis en ervaring die het verworven heeft. Personal Fitness Nederland is één van die ondernemingen die hiermee de markt verovert. Wil je hier deel van uitmaken en voor jezelf beginnen? Dan is dit je kans!

Vanaf het begin ga je intensief met ons samenwerken. Dit betekent dat je kunt genieten van een aantal voordelen, maar wel vanuit je eigen studio. De voordelen liggen onder andere op financieel, juridisch en op het gebied van verkoop. Om te beginnen krijg je van ons een stabiel klantenbestand waarmee je kunt scoren. Het zijn potentiële klanten met interesse in sport, voeding of een combinatie hiervan.

Eigen bedrijf starten met een goede franchiseformule

Franchiseformules met een lage investering

Franchise-organisaties vragen vaak om een hoge investering en eigen kapitaal. Om gebruik te maken van onze franchiseformule behoeft u slechts een lage investering te doen. En sterker nog, u hebt geen eigen vermogen nodig. Wat wij wel vragen is enthousiasme en doorzettingsvermogen! Het zijn de kerncompetenties die iedere goede ondernemer heeft, want iedereen die voor zichzelf begint komt wel een aantal hindernissen tegen. Stap voor stap zorgen wij dat jij je doel bereikt!Eigenaar in zijn franchise fitness studio

Wij zijn de bedenker van de Fit For Life programma’s. Deze gebalanceerde trainingsprogramma’s beslaan een aantal weken. De personal trainer, jij dus, begeleidt de sporter intensief op het gebied van bewegen, voeding en mentale coaching. De mentale coaching zorgt ervoor dat ieder gesteld doel wordt bereikt. Daarbij is het belangrijk om realistische doelen te stellen. Alle ingrediënten zorgen ervoor dat onze franchiseformule en jouw studio een succes worden.

Momenteel groeit franchising het sterkst in de zakelijke dienstverlening. Dit komt door de goed doordachte franchiseformules. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd passen bekende ketens franchiseformules toe. Denk maar eens aan McDonald’s of Yves Rocher. Heb je belangstelling en wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Vul dan het contactformulier in. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk. Graag tot ziens.

Meer weten over het Nr. 1 Franchiseconcept van Nederland?

Laat hier je gegevens achter

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.