Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Franchise worden

Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten en beginnen van een eigen sportschool? Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften.

Wat is franchise precies?

Een franchiseformule is een concept bedacht door een grotere onderneming die het recht geeft aan particuliere ondernemers om gebruik te maken van de naam, kennis en ervaring die het verworven heeft. Personal Fitness Nederland is één van die ondernemingen die hiermee de markt verovert. Wil je hier deel van uitmaken en voor jezelf beginnen? Dan is dit je kans!

Vanaf het begin ga je intensief met ons samenwerken. Dit betekent dat je kunt genieten van een aantal voordelen, maar wel vanuit je eigen studio. De voordelen liggen onder andere op financieel, juridisch en op het gebied van verkoop. Om te beginnen krijg je van ons een stabiel klantenbestand waarmee je kunt scoren. Het zijn potentiële klanten met interesse in sport, voeding of een combinatie hiervan.

De 6 voordelen als franchise bij Personal Fitness Nederland

1. DOORONTWIKKELD CONCEPT

Maak direct gebruik van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat al 15 jaar zijn succes dagelijks bewijst.

2. LAGE INVESTERING, HOOG RENDEMENT

Heb je weinig eigen kapitaal? Samen kijken we naar de financieringsmogelijkheden. Wij zijn de voordeligste franchiseformule in Nederland. Op deze manier is er voor iedereen een mogelijkheid om een eigen sportschool te beginnen.

3. TOESTROOM AAN KLANTEN

Met een compleet Inhouse Marketingteam zorgen wij voor zowel landelijke, regionale en lokale bekendheid voor een constante toestroom aan leads en klanten. Ons team ondersteunt jou op alle marketingvlakken zodat jij je volledig kan focussen op je klanten.

4. HULP EN ONDERSTEUNING

Professionals ondersteunen jou met het ondernemerschap, operationele zaken, administratie, sales en marketing. Ons team staat altijd voor jou klaar. Op deze manier sta je er NOOIT alleen voor.

5. ERVAAR DE VOORDELEN

Sluit je aan bij de grootste personal training club van Nederland. Ervaar de voordelen van franchise met schaalvoordeel, veel kennis, opleidingen en trainingen.

6. HOGE OMZET EN WINSTMARGE
Behaal een hoge omzet en nog belangrijker: goede winstmarges!

100% studio eigenaar

Veel van onze startende ondernemer zijn ooit begonnen in een studio als personal trainer en hebben daar werkervaring opgedaan. Uiteindelijk zochten zij meer uitdaging, zelfstandigheid of vrijheid. Wij van Personal Fitness Nederland beseffen als geen ander hoe belangrijk het kan zijn voor jou om regie te hebben over je eigen lessen en sportschool! Bij ons kun je die kans aangrijpen en volledig eigenaar worden van een eigen personal trainer studio.

Beginnen met weinig eigen vermogen

Franchise organisaties vragen vaak om een hoge investering en eigen kapitaal. Om bij ons personal trainer franchise te worden vragen wij slechte een lage investering te doen en heb je weinig eigen vermogen nodig. 

Franchise worden

De ideale start!

 • De opstart van jouw eigen bedrijf (Kamer van Koophandel, boekhouding, enz).
 • Het vinden van een geschikte locatie.
 • Het inrichten van jouw studio volgens het Personal Fitness Nederland franchiseconcept.
 • De aanschaf van de benodigde fitness-materialen en meetapparatuur.
 • De huisstijl, gevelreclame, posters, etc.
 • Een uitgebreide interne opleiding voorafgaand.
 • De periodieke opleidingen van Personal Fitness Nederland.
 • Het volledige marketing- en mediapakket inclusief garanties.
 • Meedraaien in nieuwe sales- en marketing campagnes.
 • Het BackOffice team van Personal Fitness Nederland.
 • Wekelijks overleg.
 • Alleenrecht in jouw gemeente (tot 40.000 inwoners).
 • Fiscaal voordeel t.o.v. personal trainers zonder studio.

Eigen sportschool beginnen

Door franchise ondernemer te worden bij Personal Fitness Nederland kun je met lage instapkosten toch een eigen sportschool beginnen gericht op personal training. Doordat je de juiste begeleiding krijgt op het gebied van ondernemen, financiën, marketing, interne opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen als personal trainer en ondernemer en nog tal van andere voordelen, heb je een goede start en wordt je niet in het diepe gegooid. Ook staat ons deskundig personeel op het hoofdkantoor altijd voor je klaar als je vragen hebt bij het beginnen van jouw eigen sportschool.

Meer weten?

Download dan via deze button de informatiebrochure.

Interesse gewekt en wil je ons graag eens spreken? Vul dan dit formulier in!