Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Franchise PT

Franchise PT

Lijkt het jou aantrekkelijk om een franchise PT te starten? Dan kan dit via onze organisatie. Je kunt dan als zelfstandige fitnessinstructeur aan de slag en dit brengt uiteraard veel fijne voordelen met zich mee. Sporten is hartstikke gezond en er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken verricht naar de effecten van sport. Het heeft enerzijds positieve fysieke voordelen. Je krijgt er een beter lichaam door en je een veel betere conditie. Gelijktijdig zorgt regelmatig sporten er ook voor dat stress wordt gereduceerd en in dit tijdperk is dat ook van belang, aangezien zeer veel mensen lijden aan stress en andere mentale problemen.

Franchise onderneming PT

Als franchise onderneming PT ben je zelfstandig maar gelijktijdig onderstreep je uiteraard wel onze cultuur. Wij hebben veel respect voor onze klanten en willen ook dat deze altijd tevreden zijn. Daarom moeten de doelen goed worden opgesteld. Dit begint vaak bij een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek maak je kennis met de klant en vervolgens bespreken jullie wat de klant wil bereiken. Op basis daarvan stel jij vervolgens concrete schema’s op. Samen trachten jullie vervolgens de doelen te bereiken en daar zit uiteraard ook een uitdaging in.

Franchise onderneming in de PT

Met een franchise onderneming in de PT heb je veel verantwoordelijkheid, maar gelijktijdig ook veel vrijheid om zelf je eigen tijden en dergelijke in te delen. Om die reden is het dus ook zeer aantrekkelijk om als franchise onderneming in de PT aan de slag te gaan. Je kunt namelijk gemakkelijk naar de verschillende doelen toewerken. Het is enerzijds een lastig beroep, maar gelijktijdig ook een beroep waar je veel uitdaging en voldoening uit kunt halen. Juist deze combinatie maakt het werk zo aantrekkelijk.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen