Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Van alle franchise mogelijkheden hebben wij het beste concept

Er zijn veel franchise mogelijkheden in Nederland en daarmee dus ook veel verschillende concepten. Met een goed concept is de slagingskans van een startende ondernemer groot. Wij hebben een goed doordacht concept om een personal fitness studio te beginnen, waar je maar wilt. Het fenomeen franchise groeit nog steeds, omdat het zeer succesvol blijkt te zijn. Je kunt meeliften op onze formule en gebruikmaken van alle voordelen. Samen doen wij waar we goed in zijn! Vraag direct meer informatie aan.

Eindeloze franchise mogelijkheden

De franchise mogelijkheden in ons land zijn eindeloos. Er zijn veel bekende concepten, denk maar eens aan de Burger King, Bruna en jazeker, de Hypotheker. Het is een hele andere branche dan waar wij ons in begeven, maar het heeft raakvlakken. Uniformiteit is er daar één van. Dit betekent dat er eenduidig naar buiten wordt getreden met onder andere onze speciale trainingsschema’s en onze wijze van werken. Dit verhoogt onder andere de herkenbaarheid. Zo mag je ook de gemeenschappelijke handelsnaam en de merken van de franchiseformule hanteren. Kortom, een succesvolle start als franchisenemer!

Bas profiteerde van deze franchise mogelijkheid en opende zijn eigen franchise studio

Het is een feit dat in franchiseverband gemiddeld betere resultaten worden gerealiseerd dan bij niet-samenwerkende zelfstandige ondernemers. Van oudsher werd het veel toegepast in de detailhandel. Tegenwoordig is het niet meer branchegericht, maar bedrijfsgericht. Daardoor zijn er in de afgelopen jaren veel nieuwe concepten ontwikkeld. Welk franchise concept is voor jou geschikt? Als je een sportopleiding hebt genoten en je wilt zelfstandig worden, dan is onze franchiseformule wellicht iets voor jou. Onze visie is dat iedereen gezond en fit kan leven. Deel jij onze visie, dan geven wij je graag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden.

Succesvol franchiseconcept

Iedereen die gezond en fit wil leren leven is een potentiële klant. Het meedoen aan een trainingsprogramma is niet leeftijdsgebonden. De één meldt zich aan om gezond oud te worden, de ander meldt zich aan om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit betekent dat je als ondernemer flexibel moet zijn, want je bedient een brede markt. Wij begeleiden je van A tot Z, zodat je over een tijdje het heft in eigen handen kunt nemen. Heb je ondernemersbloed in je genen en vind je het leuk om met sport bezig te zijn. Dan sluiten onze franchise mogelijkheden hier mooi bij aan. Een goed concept leidt tot een succesvol franchisebedrijf. Wij hebben dit reeds bewezen!

Trainen in franchise personal fitness studio

Met ons franchise concept run je zelfstandig een bedrijf. Een voordeel van deze bedrijfsvorm is dat het makkelijker is om een bedrijf op te starten doordat het publiek al bekend is met deze formule. Ga je de uitdaging aan om te gaan franchisen, dan moet je je laten inschrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Hierbij dien je in ieder geval een geldig legitimatiebewijs en een kopie van het franchisecontract te overleggen. Daarnaast moet je je aanmelden bij de Belastingdienst als ondernemer. Het is dan helemaal officieel! Wij helpen je een eind op weg met ons unieke concept. De wereld ligt aan je voeten. Neem maar eens contact met ons op.

Begin een succesvolle onderneming. Open je eigen fitness studio!
Gegarandeerd succes met het bewezen franchise-concept

Ontvang vrijblijvend alle informatie

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.