Fitness trainer worden en een eigen studio starten?

Fitness trainer worden is een leuk en uitdagend vak. Beschik je over een breed scala aan vaardigheden en kennis? Dan is onze franchiseformule iets voor jou! Hiermee kun je je eigen personal fitness studio beginnen met een lage investering en een hoog rendement. Een unieke combinatie. Enerzijds kun je doen wat je echt leuk vindt en anderzijds verdien je geld. De locatie mag je zelf bepalen, dus je hoeft niet te verhuizen. Verder krijg je van ons hulp en adviezen op allerlei gebieden. Vraag maar eens vrijblijvend meer informatie aan.
 

Fitness trainer worden? Grijp deze unieke kans

Heb je een sportopleiding genoten en wil je al je kennis in de praktijk brengen? Open dan je eigen personal fitness studio. Het is ontzettend leuk om fitness trainer te worden, maar je eigen baas worden is nog leuker! Grijp deze unieke kans, want je mag gebruikmaken van onze doordachte en succesvolle formule. Zowel in kleine als grote gemeentes zijn onze trainingsschema’s en voedingsadviezen populair.

De combinatie van verantwoord bewegen en gezonde voeding zorgt voor een evenwichtige energiebalans. Het gevolg is een gezond gewicht met minder risico op gezondheidsproblemen. Onze trainingen zijn dan ook geschikt voor bijvoorbeeld mensen met diabetes, te hoge bloeddruk of een burnout. Een ziekte of beperking is geen reden om stil te zitten. Bewegen blijft de boodschap. Samen met anderen bewegen kan ook heel gezellig zijn. Bovendien kan dit de motivatie bevorderen en is het vaak (nog) makkelijker om doelstellingen te halen.
 

Fitness trainer (worden) is een veelzijdig beroep

Fitness trainer worden is een veelzijdig en intensief beroep. Je hebt een aantal belangrijke taken. Klanten blijven motiveren er is daar één van. In de basis werkt motivatie heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is iets wat iemand heel erg graag wil bereiken (doelstelling). Dit kan zijn afvallen, sterker worden, meer conditie of herstellen na een ziekte. Dát wat mensen écht willen komt altijd van binnenuit. Een andere taak is dan ook communiceren. Een goede communicatie zorgt voor een helder beeld en van daaruit kun je als fitness trainer aan de slag gaan. Gerichte aandacht, daar draait het om!

Om een goede fitness trainer te worden moet je scherp zijn en je verdiepen in zowel de fysieke als mentale gezondheid van je klanten. Zo realiseer je een duurzaam resultaat met als gevolg een tevreden klant. Je klantenkring zal zich al snel gaan uitbreiden en daar pluk jij de vruchten van. Een eigen fitness studio beginnen met een lage investering en een hoog rendement. Wat wil je nog meer? Je kunt je droom omzetten in werkelijkheid.

Wij zijn er om jou te motiveren en je alle hulpmiddelen aan te reiken om je eigen studio te starten. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan gaan wij graag met jou in zee. Wil je fitness trainer worden of ben je het al en wil je je eigen studio beginnen? Vraag dan snel vrijblijvende informatie aan. Graag tot dan!
 

Personal trainer worden en direct een eigen studio openen? Dat kan makkelijk met je eigen franchise-studio

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

  • * velden zijn verplicht.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum