Fitness Veldhoven: individuele begeleiding bij bewegen en persoonlijk voedingsadvies voor een blijvend resultaat*

Onze fitness studio in Veldhoven is meer dan een sportschool. De fitness aanpak in Veldhoven draait om het gericht toewerken naar een resultaat, zowel wat je persoonlijke conditie betreft als je lichaamsgewicht. Centraal bij deze aanpak staan een op elkaar afgestemd fitness programma en voedingsadvies. Met deze aanpak hebben we bewezen snel resultaten te kunnen behalen die bovendien op de lange termijn standhouden.*

Ben jij op zoek naar een fitness studio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?*

Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Een eigen fitness coach in Veldhoven

Onze personal fitness trainers zijn professioneel opgeleide instructeurs die je motiveren door uitdagende doelen te stellen en je telkens feedback te geven over je vorderingen. Onze fitness coaches in Veldhoven beginnen altijd met een analyse van je persoonlijke sterke en zwakke punten. Op basis van zo'n fitness assessment kunnen ze vervolgens goed monitoren hoe je voortgang is en kunnen ze het fitness programma bijsturen. Als het nodig is geven ze eerst instructies om bepaalde oefeningen te kunnen uitvoeren zodat je geen blessures oploopt.

De fitness aanpak in Veldhoven beperkt zich niet tot alleen coaching op het fysieke vlak. Onze coaches helpen je met algemeen gezondheidsadvies en helpen jou je voeding te verbeteren. Met de juiste voeding zal bewegen je gemakkelijker afgaan, val je sneller af en bouw je meer spiermassa op. Hoewel onze fitness instructeurs in Veldhoven geen medische opleiding hebben zijn ze wel in staat te herkennen wanneer je een bepaalde fysieke beperking hebt, waardoor je niet alle oefeningen kunt doen die je zou willen. Zij kunnen dan helpen met bijvoorbeeld een aangepast fitness programma of een fysiotherapeut in Veldhoven of omgeving.

 

Vier redenen om nu te beginnen met fitness in Veldhoven

We weten allemaal wel dat fitness goed voor je is, maar het kan geen kwaad om nog eens even de duidelijke voordelen van betere fitness op te noemen:

  • Gewichtsvermindering: geen of weinig beweging leidt tot verlies aan spiermassa. Die spiermassa wordt vervangen door lichaamsvet waardoor gemakkelijk gewichtstoename kan volgen. Al een beetje meer bewegen per week voorkomt dit.
  • Minder kans op kanker en chronische ziekten: teveel vet - en dan met name vet in de buikstreek - geeft een hogere kans op kanker en chronische aandoeningen, zoals diabetes type 2 en hartfalen. Een gezonde BMI (body mass index: een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft) biedt een lagere kans op deze levensbedreigende ziekten.
  • Sterkere botten en soepeler bewegingsapparaat: fysieke activiteit zoals fitness draagt bij aan een betere opbouw van het skelet en voorkomt stijfheid van armen, nek, schouders en dergelijke.
  • Betere mentale gesteldheid: regelmatige fitness is niet alleen goed voor het lijf, maar ook voor de geest. Het behalen van sportieve doelen, al dan niet in een groep, motiveert en bevordert het gevoel van zelfvertrouwen.

Fitness Veldhoven werkt met een resultaatgarantie

Bij onze fitness studio in Veldhoven stellen we samen vast welke resultaten je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld 15 kilo afvallen dan koppelen wij daar een fitness programma aan waarmee je in bijvoorbeeld 20 weken dat resultaat kunt bereiken. Heb je dat resultaat na die periode nog niet bereikt dan wordt onze personal fitness kosteloos voortgezet totdat je alsnog op het streefgewicht zit.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum