Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Te veel hier en te weinig daar? In Valkenswaard komt je lichaam in balans met gerichte fitness oefeningen

Fitness coach in ValkenswaardWil jij in een personal fitness studio werken aan je figuur en conditie? In onze studio in Valkenswaard kunnen we je helpen dit op een gezonde manier te doen. Je krijgt bij ons namelijk persoonlijke begeleiding van onze fitness trainers. We kunnen een speciaal fitnessprogramma op maat samenstellen en zorgen dat je de juiste technieken gebruikt tijdens het trainen. Zo kunnen we voorkomen dat je blessures oploopt door overbelasting of door oefeningen in de verkeerde houding uit te voeren. Een ander voordeel van een personal fitness studio is dat je in alle rust en privacy kan sporten in je eigen tempo.*

Ben jij op zoek naar een fitness studio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?*


Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Gratis intake gesprek voor personal fitness in Valkenswaard

Voor een gericht doel gaat het erom precies de juiste spieren te prikkelen

Trainingstechniek is erg belangrijk om te zorgen dat je die spieren prikkelt die je wilt trainen. Je lichaam zal als je niet oplet proberen te smokkelen door andere spiergroepen te hulp te roepen. Je verliest dan tijd en energie, terwijl het gewenste resultaat langer op zich laat wachten of zelfs helemaal uitblijft. Je personal trainer in Valkenswaard kan en zal je op weg helpen bij een correcte uitvoering van de gewenste fitnessoefeningen, maar je moet ook zelf bij de les blijven en je tijdens de training blijven focussen op de spieren die je wilt prikkelen. Deze oefeningen samen met een goede voeding brengen ook jouw lichaam weer in balans.

Training in Valkenswaard

Een goed voedingsadvies zorgt dat waar nodig de pondjes verdwijnen

Met alleen trainen kom je er niet altijd. Een goed voedingsadvies van onze voedingsdeskundigen kan je in deze gevallen helpen om toch je doelstellingen te bereiken. Er moet namelijk voldoende energie worden geconsumeerd om de spieren sterker te maken en niet genoeg om het vetweefsel in stand te houden. In Valkenswaard werken onze personal fitness instructeurs nauw samen met voedingsdeskundigen, die je precies zullen vertellen wat je het beste kunt laten staan, maar vooral wat je allemaal wel kunt en zelfs moet eten, zodat je spieren zich goed kunnen ontwikkelen. Blijf dus niet rondlopen met een ontevreden gevoel over jezelf; je weet nu waar je terecht kunt om het aan te pakken!

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.