Te veel hier en te weinig daar? In Valkenswaard komt je lichaam in balans met gerichte fitness oefeningen

Wil jij in een personal fitness studio werken aan je figuur en conditie? In onze studio in Valkenswaard kunnen we je helpen dit op een gezonde manier te doen. Je krijgt bij ons namelijk persoonlijke begeleiding van onze fitness trainers. We kunnen een speciaal fitnessprogramma op maat samenstellen en zorgen dat je de juiste technieken gebruikt tijdens het trainen. Zo kunnen we voorkomen dat je blessures oploopt door overbelasting of door oefeningen in de verkeerde houding uit te voeren. Een ander voordeel van een personal fitness studio is dat je in alle rust en privacy kan sporten in je eigen tempo.*

Ben jij op zoek naar een fitness studio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?*


Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Voor een gericht doel gaat het erom precies de juiste spieren te prikkelen

Trainingstechniek is erg belangrijk om te zorgen dat je die spieren prikkelt die je wilt trainen. Je lichaam zal als je niet oplet proberen te smokkelen door andere spiergroepen te hulp te roepen. Je verliest dan tijd en energie, terwijl het gewenste resultaat langer op zich laat wachten of zelfs helemaal uitblijft. Je personal trainer in Valkenswaard kan en zal je op weg helpen bij een correcte uitvoering van de gewenste fitnessoefeningen, maar je moet ook zelf bij de les blijven en je tijdens de training blijven focussen op de spieren die je wilt prikkelen. Deze oefeningen samen met een goede voeding brengen ook jouw lichaam weer in balans.

 

Een goed voedingsadvies zorgt dat waar nodig de pondjes verdwijnen

Met alleen trainen kom je er niet altijd. Een goed voedingsadvies van onze voedingsdeskundigen kan je in deze gevallen helpen om toch je doelstellingen te bereiken. Er moet namelijk voldoende energie worden geconsumeerd om de spieren sterker te maken en niet genoeg om het vetweefsel in stand te houden. In Valkenswaard werken onze personal fitness instructeurs nauw samen met voedingsdeskundigen, die je precies zullen vertellen wat je het beste kunt laten staan, maar vooral wat je allemaal wel kunt en zelfs moet eten, zodat je spieren zich goed kunnen ontwikkelen. Blijf dus niet rondlopen met een ontevreden gevoel over jezelf; je weet nu waar je terecht kunt om het aan te pakken!

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum