Trainen of afvallen doe je in onze fitness studio in Geldrop onder begeleiding

Wil jij gezond sporten in Geldrop? In onze personal fitness studio zullen we je altijd begeleiden tijdens het sporten. Hierdoor kan je op een gezonde manier afvallen, aan je conditie werken of aan krachttraining doen. Tijdens een GRATIS intakegesprek kunnen we een fitnessprogramma opstellen, waarmee je onder begeleiding van onze personal trainer jouw doelstellingen gaat verwezenlijken. In onze fitnessstudio hoef je nooit in de rij te staan om te kunnen trainen. Je kan in alle rust en privacy sporten. Het kan ook leuk zijn om met een groepje vrienden of vriendinnen samen te gaan fitnessen onder begeleiding van een persoonlijke fitnesscoach.*

Ben jij op zoek naar een fitness studio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?
Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.*

  • * velden zijn verplicht.

Een goede houding is belangrijk voor je gezondheid

Een kromme rug, afhangende schouders, voorover of juist achterover lopen, het zijn allemaal verkeerde houdingen die we bij mensen zien. Een verkeerde houding kan zorgen voor veel lichamelijke klachten in spieren en gewrichten met zich meebrengen. Hoe zit het met je eigen houding? Heb jij soms last van onverklaarbare hoofdpijn of klachten als pijn in nek, rug, knieën of andere gewrichten? Dan kan het zijn dat jouw houding ook niet helemaal optimaal is. Met een goed fitness programma kun je hier veel aan doen, zo weten ze als de besten in Geldrop. 

Maar wat is een ongezonde houding en hoe verbeter je die?

Een afwijkende houding krijg je vaak doordat je bepaalde bezigheden constant in een verkeerde houding doet. Dit kunnen activiteiten zijn, waaronder ook fitness, of een zittende houding achter de computer of in de auto. Gevolg is dat spieren en gewrichten onder- dan wel overbelast worden. In beide gevallen kan hierdoor schade ontstaan door verzwakking of instabiliteit. Hoe langer je de bezigheden in de verkeerde houding uitvoert, hoe meer je lichaam zich hiernaar zet en hoe moeilijker het wordt dit weer te corrigeren. Het is echter niet onmogelijk, met de juiste fitness oefeningen, die je in onze studio in Geldrop van je personal trainer krijgt, kun je weer een gezonde houding krijgen. 

In de oorzaak van je verkeerde houding ligt meestal de oplossing

Natuurlijk gaat deze coach daarbij niet over één nacht ijs. Er wordt zorgvuldig nagegaan welke spieren overbelast, dus verkort, en welke onderbelast, dus verzwakt zijn en wat daarvan de oorzaak is. Voornamelijk gaat het hier om de kleinere spieren dieper in je lichaam, de zogenaamde core-spieren, die voor de stabiliteit in je lichaam zorgen en voor een groot deel je houding bepalen. Het specifieke fitness programma zal gebaseerd zijn op training van deze stabiliteitsspieren, waarbij natuurlijk de grote spiergroepen ook meegetraind kunnen worden. Wil jij ook je houding verbeteren en toch een volledig fitness programma afwerken, kom dan naar onze studio in Geldrop en we laten je zien hoe dat kan.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum