Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Trainen of afvallen doe je in onze fitness studio in Geldrop onder begeleiding

Houding bij personal fitness in GeldropWil jij gezond sporten in Geldrop? In onze personal fitness studio zullen we je altijd begeleiden tijdens het sporten. Hierdoor kan je op een gezonde manier afvallen, aan je conditie werken of aan krachttraining doen. Tijdens een GRATIS intakegesprek kunnen we een fitnessprogramma opstellen, waarmee je onder begeleiding van onze personal trainer jouw doelstellingen gaat verwezenlijken. In onze fitnessstudio hoef je nooit in de rij te staan om te kunnen trainen. Je kan in alle rust en privacy sporten. Het kan ook leuk zijn om met een groepje vrienden of vriendinnen samen te gaan fitnessen onder begeleiding van een persoonlijke fitnesscoach.*

Ben jij op zoek naar een fitness studio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?
Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.*

 • * velden zijn verplicht.

Een goede houding is belangrijk voor je gezondheid

Een kromme rug, afhangende schouders, voorover of juist achterover lopen, het zijn allemaal verkeerde houdingen die we bij mensen zien. Een verkeerde houding kan zorgen voor veel lichamelijke klachten in spieren en gewrichten met zich meebrengen. Hoe zit het met je eigen houding? Heb jij soms last van onverklaarbare hoofdpijn of klachten als pijn in nek, rug, knieën of andere gewrichten? Dan kan het zijn dat jouw houding ook niet helemaal optimaal is. Met een goed fitness programma kun je hier veel aan doen, zo weten ze als de besten in Geldrop.

Fitness onder begeleiding in Geldrop

Maar wat is een ongezonde houding en hoe verbeter je die?

Een afwijkende houding krijg je vaak doordat je bepaalde bezigheden constant in een verkeerde houding doet. Dit kunnen activiteiten zijn, waaronder ook fitness, of een zittende houding achter de computer of in de auto. Gevolg is dat spieren en gewrichten onder- dan wel overbelast worden. In beide gevallen kan hierdoor schade ontstaan door verzwakking of instabiliteit. Hoe langer je de bezigheden in de verkeerde houding uitvoert, hoe meer je lichaam zich hiernaar zet en hoe moeilijker het wordt dit weer te corrigeren. Het is echter niet onmogelijk, met de juiste fitness oefeningen, die je in onze studio in Geldrop van je personal trainer krijgt, kun je weer een gezonde houding krijgen.

Oefeningen fitness studio

In de oorzaak van je verkeerde houding ligt meestal de oplossing

Natuurlijk gaat deze coach daarbij niet over één nacht ijs. Er wordt zorgvuldig nagegaan welke spieren overbelast, dus verkort, en welke onderbelast, dus verzwakt zijn en wat daarvan de oorzaak is. Voornamelijk gaat het hier om de kleinere spieren dieper in je lichaam, de zogenaamde core-spieren, die voor de stabiliteit in je lichaam zorgen en voor een groot deel je houding bepalen. Het specifieke fitness programma zal gebaseerd zijn op training van deze stabiliteitsspieren, waarbij natuurlijk de grote spiergroepen ook meegetraind kunnen worden. Wil jij ook je houding verbeteren en toch een volledig fitness programma afwerken, kom dan naar onze studio in Geldrop en we laten je zien hoe dat kan.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.