Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Fitness in Eindhoven

Een gezonde geest in een gezond lichaam is het doel van ons programma fitness in Eindhoven

Heb jij vaak met de gedachte gespeeld toch iets meer voor je lichaam te doen en eens helemaal los te komen van de dagelijkse sleur, maar zie je op tegen al die enge toestellen voor krachttraining? Kom dan eens kijken in ons fitnesscentrum in Eindhoven, want dan vallen al deze bezwaren zomaar weg. Je kunt in een groep of individueel bezig zijn, maar als je het leuker vindt samen met één persoon, je vriend of vriendin bijvoorbeeld, te trainen, dan stelt onze personal trainer een speciaal voor jullie geschikt Fit For Life programma op, waar je samen veel plezier aan zult beleven en dat zul je zien in de resultaten!

Ben jij op zoek naar een fitnessstudio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?

Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Fitness is geen hype meer, maar voor velen een way of life geworden

Fitness is eigenlijk van alle tijden. Duizenden jaren geleden richtte een hindoeïstische gezondheidsleer zich al op het in balans brengen van lichaam en geest en de oude Grieken hadden een gymnasium om te trainen voor de Olympische Spelen. Pas onder invloed van filmsterren in de jaren 70 van de vorige eeuw hebben we ons massaal gestort op oefeningen aan allerlei toestellen om gespierder, slanker, mooier en fitter te worden. Sindsdien is fitness niet meer weg te denken uit het moderne leven, maar naast prestatiegerichte krachttraining vind je nu in de sportschool en in zeker onze gezellige studio in Eindhoven, een grote variatie aan trainingsmogelijkheden, waarbij ook ontspanning en plezier een belangrijke rol spelen.

Opzien tegen zware work outs is nu dus geen reden meer om er maar niet aan te beginnen

In onze jachtige tijden met veel stress en altijd tijd tekort willen we onszelf nog wel eens voorbijlopen. Te vaak een snelle vette hap, die ook nog eens te snel naar binnen gewerkt moet worden en te weinig beweging zorgen ervoor dat onze vetreserves aangroeien en onze spiermassa afneemt. Ook onze geest gaat protesteren, wat zich uit in prikkelbaarheid en soms zelfs depressiviteit. Ontspanning is dan de boodschap, maar wel een ontspanning met inspanning, want dat is de beste manier om lichaam en geest weer in balans te brengen en de houden. In onze sportschool in Eindhoven vind je het Fit For Life fitnessprogramma, dat je helpt in vorm te komen en te blijven.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen