Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Een gezonde geest in een gezond lichaam is het doel van ons programma fitness in Eindhoven

Fitness training met Michael in EindhovenHeb jij vaak met de gedachte gespeeld toch iets meer voor je lichaam te doen en eens helemaal los te komen van de dagelijkse sleur, maar zie je op tegen al die enge toestellen voor krachttraining? Kom dan eens kijken in ons fitnesscentrum in Eindhoven, want dan vallen al deze bezwaren zomaar weg. Je kunt in een groep of individueel bezig zijn, maar als je het leuker vindt samen met één persoon, je vriend of vriendin bijvoorbeeld, te trainen, dan stelt onze personal trainer een speciaal voor jullie geschikt Fit For Life programma op, waar je samen veel plezier aan zult beleven en dat zul je zien in de resultaten!*

Ben jij op zoek naar een fitnessstudio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?*


Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Fitness is geen hype meer, maar voor velen een way of life geworden

Fitness is eigenlijk van alle tijden. Duizenden jaren geleden richtte een hindoeïstische gezondheidsleer zich al op het in balans brengen van lichaam en geest en de oude Grieken hadden een gymnasium om te trainen voor de Olympische Spelen. Pas onder invloed van filmsterren in de jaren 70 van de vorige eeuw hebben we ons massaal gestort op oefeningen aan allerlei toestellen om gespierder, slanker, mooier en fitter te worden. Sindsdien is fitness niet meer weg te denken uit het moderne leven, maar naast prestatiegerichte krachttraining vind je nu in de sportschool en in zeker onze gezellige studio in Eindhoven, een grote variatie aan trainingsmogelijkheden, waarbij ook ontspanning en plezier een belangrijke rol spelen.

Personal fitness studio

Opzien tegen zware work outs is nu dus geen reden meer om er maar niet aan te beginnen

In onze jachtige tijden met veel stress en altijd tijd tekort willen we onszelf nog wel eens voorbijlopen. Te vaak een snelle vette hap, die ook nog eens te snel naar binnen gewerkt moet worden en te weinig beweging zorgen ervoor dat onze vetreserves aangroeien en onze spiermassa afneemt. Ook onze geest gaat protesteren, wat zich uit in prikkelbaarheid en soms zelfs depressiviteit. Ontspanning is dan de boodschap, maar wel een ontspanning met inspanning, want dat is de beste manier om lichaam en geest weer in balans te brengen en de houden. In onze sportschool in Eindhoven vind je het Fit For Life fitnessprogramma, dat je helpt in vorm te komen en te blijven.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.