Verruil je vet voor spieren en kom weer strak in je vel in onze fitness studio in Budel

Bij fitness in Budel weten wij dat de houding erg belangrijk isMet name vrouwen zijn vaak bang dat ze door de krachttraining in een fitness programma te veel spieren ontwikkelen en zo hun vrouwelijke lijnen verliezen. Ze onderwerpen zich liever aan een moeilijk vol te houden dieet om vet kwijt te raken en maken het zich daarmee eigenlijk onnodig moeilijk. Het geheim voor een beter gevormd lichaam is namelijk niet minder eten, maar juist spieren opbouwen door krachttraining. Dit verhoogt de energiebehoefte en stimuleert de stofwisseling, ook tijdens rustperiodes. De vetverbranding komt hierdoor sneller op gang en omdat spieren minder ruimte innemen dan vet, wordt je lichaam slanker. Met een gericht fitness programma dat onze personal trainer in Budel voor je opstelt lukt dat jou ook.*

Ben jij op zoek naar een fitness studio met goede begeleiding en coaching?

Wil jij graag meer aan fitness doen onder goede begeleiding?
Wil jij graag trainen met een personal coach en gaan voor kwaliteit en resultaat?
Wil jij graag afvallen, spieren opbouwen, fitter worden of een betere conditie?*

Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Vet verbranden en tegelijk spieren opbouwen, hoe doe je dat?

Dat lijkt inderdaad gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wil je overtollig vet kwijt, dan moet je minder calorieën innemen dan je nodig hebt. Voor de opbouw van spieren is juist meer energie nodig! De oplossing ligt in een combinatie van fitness training en een persoonlijk voedingsadvies. Spierweefsel heeft eiwitrijke voeding nodig om te kunnen groeien, dus wat je eet zal voornamelijk je spieren ten goede komen. Bovendien zorgt de krachttraining voor een verlaging van je bloedsuikerspiegel, waardoor je vetmassa eerder aangesproken wordt als energiebron. Zo verlies je vet en bouw je spiermassa op. De voedingsdeskundige in onze fitness studio in Budel kan je dat haarfijn nog eens uitleggen.

Trainen in de fitness studio in Budel

In onze studio in Budel ligt ook voor jou een strakker en slanker lichaam binnen handbereik

Het is dus eigenlijk een kwestie van gewoon doen. De beslissing is aan jou natuurlijk, maar als je besloten hebt nú,  om voor eens en altijd met overtollige kilo’s en verslapte spieren af te rekenen, dan staan wij voor je klaar om je daarin bij te staan. In onze gezellige studio in Budel krijg je persoonlijke aandacht en een op maat gesneden fitness programma, of je nu alleen, met z’n tweeën of in een groep traint. Er wordt altijd een op jouw situatie toegesneden programma voor je opgezet, en we blijven doorgaan tot jij je doel bereikt hebt. En je zult zien dat je echt geen bodybuildersuiterlijk krijgt, maar gewoon een mooi welgevormd en strak lichaam.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum