Fitness franchise maakt het mogelijk om je eigen sportschool te openen

Fitness franchise is een samenwerkingsverband dat het mogelijk maakt met een lage investering een sportschool te openen. Sterker nog, je hebt geen eigen kapitaal nodig om bij ons in te stappen. Op deze manier kun je ondernemer worden zonder dat je er alleen voor staat. Personal Fitness Nederland is een ambitieus bedrijf dat diensten levert waar mensen behoefte aan hebben en dit als plezierig ervaren. Wil je ondernemer worden en je eigen sportschool starten, dan is ons franchise fitness concept wellicht iets voor jou. Surf maar eens rond op onze website of mail je contactgegevens. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Fitness franchise, een manier om je toekomst zeker te stellen

Fitness franchise is een manier om je toekomst zeker te stellen. Deze manier van sporten is wel de populairste in Nederland. Daarnaast is franchise fitness een commercieel samenwerkingsverband waarmee je zeker succes zult behalen. Je hoeft dan ook niet onzeker te zijn of je sportschool wel voldoende klanten trekt, want ons concept zorgt voor een stabiel klantenbestand.

Fitness is een sport die zorgt voor een betere gemoedstoestand, een beter zelfbeeld en betere conditie. Toch is ondernemen in deze sector lastig, want er is veel concurrentie. Een eigen sportschool beginnen brengt dan ook risico’s met zich mee. Om het je gemakkelijker te maken kun je met onze franchiseformule veilig en professioneel je eigen sportschool starten. Zonder eigen kapitaal en met maar een kleine investering kun jij je droom realiseren.

Franchise ondernemer tijdens workout

Franchise fitness, de manier om succesvol te worden

Als één van onze franchisenemers heb je altijd toegang tot onovertroffen assistentie. Dit betekent dat wij je op allerlei manieren helpen om je droom te verwezenlijken. Wij beginnen stap voor stap, want een gestroomlijnde aanpak zorgt ervoor dat jij in korte tijd een behoorlijke winstmarge kunt genereren. Dit is belangrijk voor het voortbestaan van je sportschool en het zal je een stuk zelfvertrouwen geven. Franchise fitness, de manier om succesvol te worden. Wij hebben er alle vertrouwen in.

Hoe we sport beleven is in de laatste decennia sterk veranderd. Dit houdt in dat ook de trainingsprogramma’s sterk zijn gewijzigd. Er is meer behoefte aan maatwerk en coaching. Onze programma’s gaan dan ook in op individuele competenties, verwachtingen en behoeften, die zorgen voor een verhoogd zelfbewustzijn en voor het maken van eigen keuzes. Coaching vindt plaats tijdens persoonlijke gesprekken. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensrelatie waarbij er gelegenheid is om de klant op een positieve manier te prikkelen. Dit kan zijn op het gebied van voeding of bewegen. Op deze wijze komen jullie samen tot het beste resultaat.

Wil je in aanmerking komen voor onze fitness franchise formule? Lees dan verder op onze website of mail ons je telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden. Wie weet gaan wij in de toekomst samenwerken! Een franchise sportschool? Een goede optie om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Graag tot ziens.

 

Open jouw eigen fitness studio in jouw gemeente met klanten garantie

Laat hier je gegevens achter en ontvang vrijblijvend alle informatie

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum