Fitness Amsterdam

In Amsterdam hebben wij als Personal Fitness Nederland twee vestigingen. Maak een keuze uit de onderstaande twee vestigingen.
 

    

 

Fitness in Amsterdam met een personal trainer

Wil jij aan je fitness in Amsterdam werken, wil je afvallen en gezonder worden? Dan doe je dat bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een personal trainer die bij je past, maken we een plan specifiek voor de doelen die jij wilt bereiken en helpen we je om die extra kilo’s voor goed kwijt te raken. Personal trainers zijn al lang niet meer alleen voor bekende Nederlanders weggelegd. We zijn geen standaard fitness school, want je krijgt de aandacht die je nodig hebt om van jouw goede voornemens een succes te maken.
 

Fitness Amsterdam met het Fit for Life programma

Wij geven je een resultaatgarantie en stoppen we niet tot jij je doelen hebt bereikt. Dit doen we met ons Fit for Life programma waarmee we jouw hele lichaam fitter maken. Het programma hanteert drie pijlers, namelijk bewegen, gezond eten en mental coaching. Door aan deze drie punten te werken word je fitter - zowel fysiek als mentaal - gezonder en volgt het gewichtsverlies vanzelf.
 

Alles bij de hand

Fitnessen in Amsterdam bij Personal Fitness Nederland betekent werken aan het complete plaatje. In onze lifestyle- en fitnessstudio vind je dan ook alles wat je nodig hebt. Je neemt deel aan afwisselende en uitdagende trainingen met je personal trainer, je ontvangt op maat gemaakte voedingslijsten van onze voedingsdeskundige en krijgt meer zelfvertrouwen.
 

Boek een intakegesprek

Neem de eerste stap richting een fitter lichaam door een vrijblijvend intakegesprek te boeken, de studio te bekijken en het fitness team in Amsterdam te ontmoeten. We bespreken je doelen, beoordelen je huidige gezondheid en wijzen een personal trainer aan die daarbij past. Fitnessen in Amsterdam begint bij Personal Fitness Nederland. Met onze resultaatgarantie en unieke aanpak wordt jij ook een betere versie van jezelf. En dat voor de rest van je leven lang.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum