Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Een succesvolle eigen onderneming starten begint met een goed concept

Een eigen onderneming starten is een droom van velen. Niet alleen jongeren dromen ervan om een eigen zaak te beginnen, maar ook als je wat ouder bent is het leuk om met iets nieuws te starten. Ben je sportief en een doorzetter? Dan bieden wij je een unieke kans, namelijk een eigen personal fitness studio. Wij zijn op zoek naar gedreven ondernemers, die iedere dag bezig willen zijn met bewegen, voeding en het motiveren van mensen. Spreekt dit je aan? Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie.

Eigen onderneming starten met een goed concept

Een eigen onderneming starten geeft je een gevoel van vrijheid

Wij helpen je om je eigen onderneming te starten met een doordacht concept. Het bevat een formule die iedere dag weer toont dat het succesvol is. Talloze ondernemers door heel Nederland maken er gebruik van. Je krijgt van ons alle begeleiding en hulpmiddelen die je nodig hebt, zoals van een stabiel klantenbestand, financieel en juridisch advies, personal coaching van trainingsschema's en voedingsadvies tot marketing en administratie. Wij staan je met raad en daad terzijde. Neem nu de stap om je eigen zaak te beginnen. Het zal je een gevoel van vrijheid geven en een dosis zelfvertrouwen.

Je kunt je eigen trainingsschema’s bepalen en voedingsadviezen en richtlijnen uitstippelen op de manier waarmee jij het beste mensen kunt motiveren om bijvoorbeeld gezonder te leven, meer te bewegen of af te vallen. Natuurlijk is het prettig als je werkervaring hebt opgedaan als sportinstructeur of fysiotherapeut, maar dit is absoluut geen must. Wel vragen wij van je een gezonde dosis enthousiasme! Enthousiasme is een goede graadmeter. Als je dit niet hebt, dan kun je dit ook niet overbrengen op anderen. Mensen die moeite hebben met hun voedingsgewoontes of om af te vallen, zullen jou als voorbeeld nemen. Een goed voorbeeld doet volgen!
Ondernemer in eigen personal fitness studio

Eigen zaak beginnen? Jij bepaalt de locatie

Wil je je eigen zaak beginnen, dan kun je zelf de locatie bepalen. Uiteraard helpen wij je daarbij. Je krijgt advies over gangbare huurprijzen en als je het prettig vindt dan helpen wij je bij de huuronderhandelingen, zodat je straks een mooie studio hebt voor een redelijke prijs. Met het uitzoeken van een pand zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om je nieuwe klanten goed te kunnen bedienen. Een minimale vloeroppervlakte van 60 tot 70 m2 is vereist, het liefst nog groter en er moet een nette vloer liggen.

Als enthousiast ondernemer streef je uiteraard altijd naar een goed resultaat. Om dit te kunnen behalen heb je kennis nodig, maar ook sociale vaardigheden zijn belangrijk. In jouw vak is bijvoorbeeld motivatie belangrijk, want veel mensen hebben er moeite mee om een bepaald voedingspatroon vast te houden. Bewegen is meestal geen probleem, maar het blijven bewegen wel. Kun je bijvoorbeeld herkennen of iemand een motivatieprobleem heeft? En hoe ga je daar dan mee om? Wij geven je graag tips en advies om je eigen zaak zo succesvol mogelijk te maken zonder een hoge investering. Je kunt vandaag nog de eerste stap zetten om je eigen onderneming te starten. Geef online je gegevens door en wij bellen je op korte termijn.

Makkelijker ondernemen met minder risico? Start je eigen fitness studio!

Vraag hier vrijblijvend alle informatie aan

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.