Een succesvolle eigen onderneming starten begint met een goed concept!

Een eigen onderneming starten is een droom van velen. Niet alleen jongeren dromen ervan om een eigen zaak te beginnen, maar ook als je wat ouder bent is het leuk om met iets nieuws te starten. Ben je sportief en een doorzetter? Dan bieden wij je een unieke kans, namelijk een eigen personal fitness studio. Wij zijn op zoek naar gedreven ondernemers, die iedere dag bezig willen zijn met bewegen, voeding en het motiveren van mensen. Spreekt dit je aan? Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie.
 

Een eigen onderneming starten geeft je een gevoel van vrijheid

Wij helpen je om je eigen onderneming te starten met een doordacht concept. Het bevat een formule die iedere dag weer toont dat het succesvol is. Talloze ondernemers door heel Nederland maken er gebruik van. Je krijgt van ons alle begeleiding en hulpmiddelen die je nodig hebt, zoals van een stabiel klantenbestand, financieel en juridisch advies, personal coaching van trainingsschema's en voedingsadvies tot marketing en administratie. Wij staan je met raad en daad terzijde. Neem nu de stap om je eigen zaak te beginnen. Het zal je een gevoel van vrijheid geven en een dosis zelfvertrouwen.

Je kunt je eigen trainingsschema’s bepalen en voedingsadviezen en richtlijnen uitstippelen op de manier waarmee jij het beste mensen kunt motiveren om bijvoorbeeld gezonder te leven, meer te bewegen of af te vallen. Natuurlijk is het prettig als je werkervaring hebt opgedaan als sportinstructeur of fysiotherapeut, maar dit is absoluut geen must. Wel vragen wij van je een gezonde dosis enthousiasme! Enthousiasme is een goede graadmeter. Als je dit niet hebt, dan kun je dit ook niet overbrengen op anderen. Mensen die moeite hebben met hun voedingsgewoontes of om af te vallen, zullen jou als voorbeeld nemen. Een goed voorbeeld doet volgen!


 

Eigen zaak beginnen? Jij bepaalt de locatie

Wil je je eigen zaak beginnen, dan kun je zelf de locatie bepalen. Uiteraard helpen wij je daarbij. Je krijgt advies over gangbare huurprijzen en als je het prettig vindt dan helpen wij je bij de huuronderhandelingen, zodat je straks een mooie studio hebt voor een redelijke prijs. Met het uitzoeken van een pand zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om je nieuwe klanten goed te kunnen bedienen. Een minimale vloeroppervlakte van 60 tot 70 m2 is vereist, het liefst nog groter en er moet een nette vloer liggen.

Als enthousiast ondernemer streef je uiteraard altijd naar een goed resultaat. Om dit te kunnen behalen heb je kennis nodig, maar ook sociale vaardigheden zijn belangrijk. In jouw vak is bijvoorbeeld motivatie belangrijk, want veel mensen hebben er moeite mee om een bepaald voedingspatroon vast te houden. Bewegen is meestal geen probleem, maar het blijven bewegen wel. Kun je bijvoorbeeld herkennen of iemand een motivatieprobleem heeft? En hoe ga je daar dan mee om? Wij geven je graag tips en advies om je eigen zaak zo succesvol mogelijk te maken zonder een hoge investering. Je kunt vandaag nog de eerste stap zetten om je eigen onderneming te starten. Geef online je gegevens door en wij bellen je op korte termijn.

Makkelijker ondernemen met minder risico? Start je eigen fitness studio!

Vraag hier vrijblijvend alle informatie aan

  • * velden zijn verplicht.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum