Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Eigen fitness starten

Door boksen sterker worden

Eigen fitness starten

Lijkt een eigen fitness starten wel iets voor jou? Misschien is het altijd een droom van je geweest om zelfstandig aan de slag te gaan. Dan kunnen wij dat gelukkig realiseren, want bij ons kun je een fitnesscentrum aankopen. Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat sporten zeer veel positieve aspecten met zich meebrengt. Het geeft veel fysieke gezondheidsvoordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dankzij sporten langer te leven en ook heb je een betere conditie, waardoor je op de lange termijn een actief leven kunt leiden. Ook kan sporten stress verminderen en zorgt het voor een betere concentratie, zodat je goed aan de slag kunt.

Eigen fitness onderneming starten

Via onze organisatie kun je dus een eigen fitness onderneming starten. Je hebt dan veel individuele vrijheid, maar gelijktijdig betekent dit uiteraard ook dat je onze cultuur moet onderstrepen. Wij gaan graag nauwe relaties met onze klanten aan. Een informele connectie kan namelijk resulteren in de beste resultaten. Dit begint altijd bij een intakegesprek. Dit is vrijblijvend en dan kan de klant kennis met je maken en vervolgens kunnen jullie de verschillende doelen bespreken. Vervolgens moeten deze doelen gerealiseerd worden in de praktijk. Daar ben jij als fitnessinstructeur dan uiteraard verantwoordelijkheid voor.

Eigen fitness bedrijf starten

Een eigen fitness bedrijf starten kan dus gemakkelijk bij ons. Je kunt een studio aankopen en vervolgens kun je voor jezelf beginnen. Het is overigens werk waar je zeer veel voldoening uit kunt halen. Het is in de eerste plaats namelijk zeer uitdagend werk. Je bent altijd bezig met het bereiken van doelen voor de klant en het is daarmee ook zeer afwisselend. Je hebt ook te maken met veel verschillende soorten klanten. Je gaat dus ook zeer mooie contacten realiseren.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen