Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Eigen bedrijf starten

Een eigen bedrijf starten zonder hoge investering? Lees dan snel verder!

Een eigen bedrijf starten met weinig eigen kapitaal betekent dat ook jij je droom kunt verwezenlijken. Wij bieden je de mogelijkheid om een eigen personal fitness studio te beginnen met een kant-en-klaar businessconcept. Het is een succesvolle strategie, die zich reeds heeft bewezen. Je start met een stabiel klantenbestand, waarmee je zeker binnen zes maanden 30 actieve klanten kunt binnenhalen. Dit betekent een goede start, want dit is pas het begin. Het begin van je droom om een eigen bedrijf te starten waar je al je enthousiasme en passie in kunt stoppen. Vraag nu direct vrijblijvend meer informatie aan door het onderstaande formulier in te vullen of neem een kijkje op www.mijneigenstudio.nl.

Eigen bedrijf starten met een herkenbaar businessmodel

Onze unieke formule geeft je de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten met een herkenbaar businessmodel en een lage investering. Het enige dat wij van je vragen is een gezonde dosis inzet. Uiteraard is het een pré als je een sportopleiding hebt gevolgd (of daar nog mee bezig bent), maar het is geen absolute voorwaarde om een eigen bedrijf te beginnen. Wil jij je toekomst wijden aan het begeleiden van mensen die met hun gezondheid bezig zijn? Dan is dit een fantastische kans. Je eigen fitness studio beginnen is nu binnen handbereik.

Een eigen bedrijf starten betekent vrijheid. Je kunt bijvoorbeeld zelf je dagindeling bepalen en hoeft niet meer in loondienst te werken. Het strakke regime kun je vaarwel zeggen, maar een eigen bedrijf beginnen betekent wel hard werken, maar dan op een manier waar jij helemaal achter staat. Dit betekent dat jij gaat bepalen welke trainingen en diensten je gaat aanbieden. Uiteraard helpen wij je een eind op weg, want wij streven net als jij naar het beste resultaat.

Wij staan je met raad en daad terzijde als je gaat beginnen

Als je eenmaal het besluit hebt genomen om met ons concept een eigen bedrijf te starten, dan ben je vrij om je eigen locatie te bepalen. Dit kan dus dicht bij jou in de buurt zijn. Het hoeft geen grote stad te zijn, want ons concept is ook succesvol in kleinere steden. Als je gaat beginnen helpen wij je niet alleen met bijvoorbeeld trainingsschema’s, maar ook met voedingsadviezen, marketing en administratie. Misschien heb je hulp nodig op andere gebieden? Leg het ons voor. Vrijwel niets is onmogelijk, want ondernemer ben je niet, ondernemer word je! En wij staan je met raad en daad terzijde.

Heb je al een eigen personal fitness studio en loopt het niet helemaal zoals jij wilt? Ook dan kun je bij ons terecht. Met ons concept kun je je huidige klantenbestand uitbreiden, zodat je meer winst kunt behalen. En het fijne is dat je al over een eigen ruimte beschikt, zodat je minder hoeft te investeren. Ook fysiotherapeuten en voedingsadviseurs kunnen zich aanmelden! Zodra wij je aanvraag om meer informatie hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met je op om al je vragen te beantwoorden. Een eigen bedrijf starten? De toekomst lacht je toe, want wij hebben een geweldige uitdaging voor je.

 

Meer weten over het Nr. 1 Franchiseconcept van Nederland?

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen