Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Een personal trainer, voedingsdeskundige en mindset coach in een

Een personal trainer, voedingsdeskundige en mindset coach in één

Een personal trainer zorgt ervoor dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt door middel van uitdagende trainingssessies. Een voedingsdeskundige spreekt met je over gebalanceerde maaltijden en gezonde alternatieven. Een mindset coach zorgt ervoor dat je mentaal sterk en zelfverzekerd wordt. Bij Personal Fitness Nederland krijg je alle drie, want bij bieden persoonlijke begeleiding en een totaaloplossing waarmee iedereen gezonder en fitter kan worden.

Drie pijlers met je personal trainer

Als je bij ons komt dan krijg je een persoonlijke coach aangewezen. Dit is je fitness trainer, je coach en je deskundige in één. Samen stellen jullie een plan op dat specifiek wordt samengesteld voor jouw wensen en behoeften. Daarna gaan jullie samen aan de slag en werken jullie geleidelijk en op een gezond tempo richting jouw doelstellingen. Om dat te doen wordt er aandacht besteed aan drie pijlers:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Mindset coaching

100% resultaatgarantie of geld terug

Onze personal coaches hebben de kennis en ervaring om voor jou een plan op te stellen waar je mee slaagt. We pakken alle drie de oorzaken voor ongezond leven direct aan en daardoor zet je je ongezonde gewoonten aan de kant. Je personal trainer voor fitness, voeding en mindset gelooft in jou en weet dat je met ons Fit for Life programma succesvol zal zijn. Daarom bieden we iedereen een 100% resultaatgarantie aan. Er is vast een Personal Fitness Nederland studio in jouw buurt. Stap naar binnen en begin aan je transformatie naar een gezondere, energiekere en fittere versie van jezelf.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen