Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Duo personal training is mogelijk met persoonlijk coaching

Duo personal training is mogelijk met persoonlijk coaching

Wil je in aanmerking komen voor duo personal training? Meld je dan snel aan voor ons individueel coaching traject bij Personal Fitness Nederland. Hier krijg je de mogelijkheid om samen met een vriend of kennis deel te nemen aan het Leefstijl Programma. Waar je zelf mogelijk de aanmoediging mist, kan jouw coach je aansporen om het beste uit jezelf te halen. Voor effectieve personal training als duo neem je eenvoudigweg contact op en doe je mee met het Fit for Life programma. Samen kom je met personal duo training een stuk verder. In wekelijkse sessies kom je samen met jullie coach en bespreek je het trainingsschema voor aankomende week. Met je duo-partner voel je je vanzelf gemotiveerder om deze oefeningen door de week uit te voeren.

Personal training als duo

Volg het coaching traject bij Personal Fitness Nederland en werk samen met jullie coach aan personal duo training. Je kunt rekenen op deskundig support, waarbij een gouden formule met drie pijlers de begeleiding vormgeeft:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Samen trainen met succes

Duo personal training is uitstekend effectief als je graag samen met een bekende de sportschool in wilt om te trainen. Lang niet iedereen vindt de motivatie om zelfstandig aan de slag te gaan, vandaar dat duo personal training je de juiste stimulans geeft om aan je gezondheid te werken. Jouw coach stelt een trainingsschema voor beiden op en loopt deze wekelijks met jullie door ter evaluatie.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen