Hulp met afvallen bij Diabetes

Heb jij diabetes en zoek je een manier om af te vallen? De professionals van Personal Fitness kunnen jou hierbij helpen. Wil jij ook beter in je vel zitten en je prettiger voelen in je eigen lichaam? Mensen met overgewicht en diabetes die een paar kilo afvallen zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Al na een paar kilo minder reageert het lichaam weer beter op insuline en zitten ze dus weer fijner in hun vel.
 

Hoe werkt afvallen bij diabetes patiënten?

Diabetes noemen we in de volksmond ook wel suikerziekte. Een chronische aandoening waarbij glucose niet goed opgenomen wordt door de cellen in je lichaam. Diabetes kan van grote invloed kan zijn op uw dagelijkse leven. Afvallen met diabetes kan een soms een enorme opgave zijn. Er is namelijk niet één methode dat voor iedereen goed werkt. Ieder lichaam is anders. Toch zijn er een aantal basisregels voor afvallen bij diabetes die je zou kunnen aanhouden:

✔️️ Eet met mate en in klein gedoseerde porties

Wanneer je teveel gaat eten gaat dat resulteren in een enorme piek in je bloedsuikerspiegel. Alles met mate is de sleutel tot succes!

✔️️ Eet meer gezonde vetten

Plantaardige producten zoals bepaalde groenten, noten, peulvruchten geven je de goede vetten. Verder vindt je goede onverzadigde vetten in olijfolie, lijnzaadolie en vette vis, boordevol omega 3.

✔️ Eet minder zout.

We hebben zout nodig om onze bloeddruk en onze vochtgehalte op peil te houden, maar slechts in kleine hoeveelheden.

✔️ Drink voldoende water

Drink minimaal 1,5 liter water. Het is belangrijk om voldoende te drinken, je hebt namelijk vocht nodig om afvalstoffen af te voeren en je lichaamstemperatuur te handhaven.

✔️️ Snoep van gezonde tussendoortjes

Denk hierbij aan noten, ei, cherry tomaatjes, komkommer, vers fruit of roggebrood. Snack rauw! Eten dat niet gekookt, gebakken of bewerkt is.
 

Persoonlijke begeleiding voor afvallen met diabetes

Bij het fitness- en lifestyle programma Fit for Life programma begeleiden wij jou graag naar een gezond en gewenst streefgewicht. Tijdens dit programma ontvang je wekelijks een  voedingsschema op maat gemaakt voor afvallen bij diabetes. Iedere week heb je een 'weegmoment' met jouw personal coach. Aan de hand van het gewicht en vetpercentage stelt jouw coach in overleg met onze gewichtsconsulent en voedingsdeskundige weer een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Verantwoord afvallen staat namelijk bij Personal Fitness Nederland hoog in het vaandel. Bij ons geen crash diëten, shakes maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is; als brand-en bouwstof voor je lichaam. 
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Maak gebruik van onze kennis en expertise en laat ons jouw helpen af te vallen met diabetes.

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant: 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum