✔️ Herstellen na ziekte

Wie last heeft van een vervelende verkoudheid, wordt vaak geadviseerd om zijn of haar verstopte neus in de gezonde buitenlucht te steken. Heb je daarentegen te maken met griep, koorts of ernstigere verschijnselen, dan is het verstandig om per direct je bed op te zoeken. Maar hoe zit het met de periode na het ziek zijn: wat is de beste manier om na ziekte optimaal te herstellen?

Wanneer je wekelijks volop in beweging bent en lekker op schema zit, voelt het inlassen van een pauze als een grote tegenslag. Helaas is het in geval van ziekte even niet anders. Natuurlijk betekent dit niet dat je na al dat hoesten en proesten in bed moet blijven  liggen. Sterker nog: zoek bij voorkeur een van onze sportscholen op! En train stapje voor stapje om rustig te herstellen.
 

Langzaam opbouwen als je weer beter bent

Het welbekende sportadvies luidt: voor elke dag dat je ziek bent, mag je twee dagen niet sporten. Mocht je je zo langzamerhand weer beter zijn gaan voelen, dan adviseren wij je om twee extra dagen in te zetten om weer op kracht te komen. Vervolgens bouw je met ons Fit For Life-programma het sporten weer op. Dankzij de deskundigheid van je personal trainer doe je dat op een effectieve en verantwoorde manier. Bovendien worden de wekelijkse oefeningen aangepast op jouw behoeften en kunnen. Om een terugval te voorkomen staat jouw gezondheid bij ons Fit For Life-programma op nummer één.
 

Gezonde en genoeg voeding

Ook nemen we gedurende het Fit For Life-programma je voeding onder de loep. Met name wanneer je gezondheid in gevaar is (geweest), is het belangrijk om je lichaam met zoveel mogelijk verschillende voedingsmiddelen aan te sterken. Zo raden we aan je eetpatroon te vullen met voldoende koolhydraten, mineralen, vitaminen en vezels. Zorg ook dat je calorie-inname hoog genoeg is, want ziek zijn gaat vaak gepaard met gewichtsverlies. Dankzij het wekelijkse weegmoment dat in het programma zit, blijven jouw coach en gewichtsconsulent gedurende het herstelproces op de hoogte van de stand van zaken.
 

Ja, ik voel me weer beter en wil graag weer fit worden

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Personal trainer voor mannen
Personal trainer voor vrouwen

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum