Afvallen met persoonlijke begeleiding

Talloze shakes, maaltijdvervangers en repen verder en nog geen kilogram afgevallen? Voor veel mensen is dit helaas de harde realiteit. Afvallen is moeilijker dan men vaak denkt en vergt buiten doorzettingsvermogen ook de nodige kennis van het mooie maar complexe menselijk lichaam. Wij helpen je afvallen met persoonlijke begeleiding uitdagende trainingen en coaching-sessies.
 

10 tot 20 kilo afvallen met persoonlijke begeleiding

Met jouw doelen in ons achterhoofd stellen we een plan van aanpak op waarin voeding, beweging en mental coaching centraal staan. Met uitdagende personal trainingen en coaching sessies drijven we je tot het uiterste. Zowel op mentaal als fysiek vlak. Wekelijks stelt een voedingsconsulent op maat gemaakte voedingsschema’s op. Deze persoonlijke schema’s zijn volledig afgestemd op jouw doelen en lichaam. Je krijgt alleen binnen wat je lichaam nodig heeft. Stap voor stap leer je anders eten. Na verloop van tijd heb je alle kennis en kunde in huis om het zelf voort te zetten.
 


 

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Het menselijk lichaam zit complex in elkaar. Wil je afvallen dan moet je eerst weten hoe dit proces bij je werkt. Het verliezen van kilo’s heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet alleen maar met calorieën te maken. Er komen veel meer aspecten bij om de hoek kijken. Om effectief af te vallen is het dan ook van belang dat er een professional met je meekijkt, adviseert, motiveert en inspireert. En mocht je het even zwaar hebben dan geven we je het zetje in de rug dat je nodig hebt!
 

Wij bieden de helpende hand

Met het Fit for Life programma verandert jouw levenswijze voorgoed. Na een persoonlijk en intensief traject ben je in staat om een gezond voedingspatroon aan te houden én te genieten van het leven. Daar heb je niets of niemand meer voor nodig. Nooit meer! En mocht je onverhoopt na afloop vragen hebben of advies willen dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij bieden de helpende hand, ook als het programma voorbij is.
 

Meer dan 80 studio's in Nederland

Met meer dan 80 studio’s in Nederland zijn wij van Personal Fitness Nederland de coaches van fit en vitaal Nederland. Bovendien is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

 

Ja, ik wil afvallen met persoonlijke begeleiding

10 tot 20 kilo afvallen, het kan écht! Laat vandaag nog je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis en bespreken we onder het genot van een kop koffie of thee jouw wensen. Zet vandaag de eerst stap op weg naar een gezond, fit en strak lichaam.
 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week onder andere kennis met jouw personal trainer en je krijgt een gratis intake met advies én metingen.

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum