Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Talloze shakes, maaltijdvervangers en repen verder en nog geen kilogram afgevallen? Voor veel mensen is dit helaas de harde realiteit. Afvallen is moeilijker dan men vaak denkt en vergt buiten doorzettingsvermogen ook de nodige kennis van het mooie maar complexe menselijk lichaam. Wij helpen je afvallen met persoonlijke begeleiding, uitdagende trainingen en coaching-sessies.

10 tot 20 kilo afvallen met persoonlijke begeleiding

Met jouw doelen in ons achterhoofd stellen we een plan van aanpak op waarin voeding, beweging en mental coaching centraal staan. Met uitdagende personal trainingen en coaching sessies drijven we je tot het uiterste. Zowel op mentaal als fysiek vlak. Wekelijks stelt een voedingsconsulent op maat gemaakte voedingsschema’s op. Deze persoonlijke schema’s zijn volledig afgestemd op jouw doelen en lichaam. Je krijgt alleen binnen wat je lichaam nodig heeft. Stap voor stap leer je anders eten. Na verloop van tijd heb je alle kennis en kunde in huis om het zelf voort te zetten.

Afvallen onder begeleiding van een personal trainer

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Het menselijk lichaam zit complex in elkaar. Wil je afvallen dan moet je eerst weten hoe dit proces bij je werkt. Het verliezen van kilo’s heeft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet alleen maar met calorieën te maken. Er komen veel meer aspecten bij om de hoek kijken. Om effectief af te vallen is het dan ook van belang dat er een professional met je meekijkt, adviseert, motiveert en inspireert. En mocht je het even zwaar hebben dan geven we je het zetje in de rug dat je nodig hebt!

Wij bieden de helpende hand

Met het Fit for Life programma verandert jouw levenswijze voorgoed. Na een persoonlijk en intensief traject ben je in staat om een gezond voedingspatroon aan te houden én te genieten van het leven. Daar heb je niets of niemand meer voor nodig. Nooit meer! En mocht je onverhoopt na afloop vragen hebben of advies willen dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij bieden de helpende hand, ook als het programma voorbij is.

 Ja ik wil afvallen met persoonlijke begeleiding

10 tot 20 kilo afvallen, het kan écht! Laat vandaag nog je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis en bespreken we onder het genot van een kop koffie of thee jouw wensen. Zet vandaag de eerst stap op weg naar een gezond, fit en strak lichaam.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:
 

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.