Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen

Wij helpen jou met gezond afvallen
Wie niet fit is, verliest levensgeluk
Al meer dan 20.000 Nederlanders succesvol gecoacht
5, 10, 20 of zelfs meer kilo's afvallen
Doelen stellen afvallen
Klanten aan het woord over hun ervaring met afvallen

"Geweldig": 9.3 uit 2,050 klantenervaringen

Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

We helpen je met gezond afvallen

Laten we er niet omheen draaien: afvallen is ontzettend moeilijk. Zeker als je er alleen voor staat! Wij hebben gelukkig alle kennis die nodig is om gezond af te vallen. En we gaan je helpen, zodat het deze keer wel lukt.

Heb je al talloze kilometers gefietst of gelopen? Of allerlei shakes, maaltijdvervangers en repen gegeten? En ben je er uiteindelijk niks mee opgeschoten? Heel frustrerend. Maar… niet vreemd! Naast doorzettingsvermogen heb je om af te vallen namelijk ook kennis van het menselijk lichaam nodig. En het liefst een programma dat zich al heeft bewezen bij duizenden mensen zoals jij.

Afvallen met Fit for Life

Met ons unieke Fit for Life-programma richten we ons op een gezonde levensstijl. Hiervoor stellen we – met jouw doelen in ons achterhoofd – een hoogstpersoonlijk plan van aanpak op. De belangrijkste onderdelen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mental coaching

Met uitdagende personal trainingen en coachingsessies gaan we voor het maximale resultaat. Daarnaast stelt een voedingsconsulent voedingsschema’s voor je samen, volledig afgestemd op jouw doelen en lichaam, waardoor je alleen binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft.

Fitheid, gezondheid en geluk

Als jij je oefeningen doet, de voedingsadviezen opvolgt en je positieve mindset vasthoudt, groei je naar een gezonde levensstijl. En na verloop van tijd heb je alle kennis en kunde in huis om het zelf voort te zetten.

Zo verlies je kilo’s en centimeters, en win je aan fitheid, gezondheid en geluk. En dat betekent vaak een wereld van verschil: je werk behouden bijvoorbeeld, pijnvrij met je kinderen spelen of onbezorgd op vakantie gaan

Gratis proefweek aanvragen


We sturen geen ongevraagde reclame

Wij zorgen ervoor dat je echt gaat afvallen
Zo win je aan fitheid, gezondheid en geluk
Icon afvallen
Verlies op een gezonde en gemakkelijke manier je gewenste kilo's
stopwatch icon
Geen resultaat? Dan gaan wij gratis door!

icon begeleiding
Bewezen resultaat door persoonlijke begeleiding

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar
Frank schuit trainer
Frank Schuit
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Alkmaar

Het is mijn passie om mensen te coachen op leefstijl en gedrag. Ik leer je de tools om zelf de regie te pakken over je leven. Dit geeft me veel energie en die energie breng ik graag over op de mensen die ik coach.

Trainer peter beelen
Peter Beelen
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Met mijn kennis op gebied van training, voeding en lifestyle begeleid én daag ik je uit in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Mijn trainingen kunnen uitdagend zijn, maar zijn voor iedereen toegankelijk door individueel maatwerk toe te passen. Er is veel ruimte voor humor, lol en gezelligheid; dat is minstens zo belangrijk in onze reis samen op weg naar jouw bestemming.

personal trainer Freddy Harderwijk
Freddy Fliers
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Ik vind het heel leuk om als onderdeel van het PFN-team klanten te helpen een gezonder en actiever leven te creëren, waardoor ze beter in hun vel komen zitten. Ik heb mijzelf ooit als doel gesteld om de Marathon van New York te gaan lopen en dit is mij toen na veel trainen en doorzetten gelukt. Dit fantastische gevoel gun ik iedereen!

Klantervaring
Inge van Bree
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Venlo

Mijn passie voor voeding en beweging wil ik graag met jou delen zodat jij je doelen gaat behalen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij zowel fysiek als mentaal veel energie hebt!

Charissa personal trainer Personal Fitness Nederland Leeuwarden
Charissa Portier
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen

Mijn ervaring en kennis over beweging, voeding en coaching wil ik graag op jou overbrengen zodat je doel(en) kan behalen! Ik laat je zien dat een gebalanceerde levensstijl niet bestaat uit kip, rijst en groenten, maar dat er genoten kan worden! Ik zie je graag in de studio om samen aan de slag te gaan. Wie weet ben jij de volgende die zijn dromen waar komt maken! Winners never quit, and quitters never win!

Stijn Ros personal trainer
Stijn Ros
Personal Trainer / Lifestylecoach van Doorn

Met mijn passie voor sport en voeding in combinatie met coaching en de unieke methode van Personal Fitness Nederland, ga ik jou helpen bij het bereiken van jouw doelen en een gezonde leefstijl. Samen gaan wij aan de slag met gevarieerde en leuke trainingen en het bereiken van een gemotiveerde en positieve mindset.

Masood Osmani personal trainer
Masood Osmani
Studiomanager / Lifestylecoach van Roosendaal
“Mensen gelukkig maken”, dit is wat ik zeg als mij gevraagd wordt wat ik doe als werk. Nadat ik mezelf jarenlang verdiept heb in bewegen en voeding, besloot ik van mijn passie mijn werk te maken om ook anderen te helpen. Als coach vind ik het erg belangrijk om mijn kennis en ervaring op een leuke manier te delen met jou zodat jij ook fitter, gezonder en gelukkiger wordt!
Hester van Oene personal trainer
Hester van Oene
Personal Trainer / Lifestylecoach van Wezep
Mensen begeleiden naar een fit, vitaal en gelukkig leven is wat ik het liefste doe en waar ik heel veel energie van krijg! Met mijn enthousiasme stimuleer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen tijdens de trainingen, waarbij de juiste houding en uitvoering natuurlijk niet uit het oog wordt verloren.
Thimo Vrolijken personal trainer
Thimo Vrolijken
Personal Trainer / Lifestylecoach van Wezep
Ik werk met plezier in studio Wezep om mensen te helpen hun doelen te behalen. Door mijn passie voor sport en ervaring in de industrie weet ik hoe ik jou kan begeleiden en motiveren. Zien wij elkaar snel?
Kristel Bruinewoud personal trainer
Kristel Bruinewoud
Personal Trainer / Lifestylecoach van Wezep
Ik heb een passie voor (gezonde) voeding en uit sporten haal ik veel plezier en voldoening. Hoe mooi is het om mensen te kunnen helpen naar een gezond eet- en beweegpatroon, zodat ze zich weer gezonder, energieker en fitter gaan voelen.
Lucas Makelaar personal trainer
Lucas Makelaar
Personal Trainer / Lifestylecoach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen
Door mijn persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoeveel verschil gezond eten en sporten kan maken in zowel je mentale als je lichamelijke staat. Ik wil mijn ervaring en kennis van mijn studie fysiotherapie graag met jou delen zodat ook jij gezonder en gelukkiger wordt! 
Reinder Reitsma Personal trainer
Reinder Reitsma
Personal Trainer / Lifestylecoach Sneek, Heerenveen & Leeuwarden

Van mijn passie voor voeding, beweging en mental coaching heb ik mijn werk gemaakt. Ik kijk en naar uit om met jou te helpen fitter, gezonder en gelukkiger te worden om een leuke manier!

Karlijn Rooswinkel personal trainer
Karlijn Rooswinkel
Personal Trainer / Lifestylecoach van Arnhem

Met mijn enthousiasme laat ik zien dat sporten ook leuk kan zijn. Ik ga samen met jou in onze studio aan de slag.

 

Stijn de Laat personal trainer
Stijn de Laat
Studio eigenaar / Lifestylecoach van Arnhem

Ik coach mensen naar een gezonder en gelukkiger leven. Inlevingsvermogen voor een persoonlijke aanpak is voor mij heel belangrijk. Ik zorg dat mensen hun doelen behalen bij zijn/haar persoonlijke situatie. Samen met jou maak ik een plan wat in jouw leven past. Ik stel een plan op waarbij bewegen, voeding en coaching centraal staan.

 

Irma Dijkstra personal trainer Leeuwarden
Irma Dijkstra
Personal Coach / Lifestylecoach van Leeuwarden, Heerenveen & Sneek

Door eigen ervaring weet ik dat een gezonde balans tussen voeding, beweging en op mentaal vlak erg belangrijk is als het gaat om een gelukkig en gezond leven. Met een positieve mindset en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut zet ik mij in om iedereen te helpen bij zijn/haar gewenste doelen. Durf jij de stap te zetten naar dat doel wat je altijd al wenste?

 

Laura Bijsterbosch personal trainer
Laura Bijsterbosch
Personal Coach / Lifestyle coach van Heerde

Door mijn ambitie om mensen altijd te willen laten groeien, sterker en zelfverzekerd te zien worden, ben ik nu aan de slag bij Personal Fitness Nederland – Heerde. Met een fijn team zien wij mensen groeien en elke keer een stapje dichtbij hun doel te zien komen, dat is waar ik het voor doe!

 

Robin Mooren personal trainer Roermond
Robin Mooren
Personal Coach / Lifestyle coach van Roermond

Als je hulp nodig hebt om een permanente, gezonde en fitte levensstijl aan te leren, dan wil ik je daar graag bij begeleiden. Ik snap dat het niet altijd makkelijk is, met alle verleidingen in onze maatschappij. Op een zeer effectieve, bewezen en leuke manier kan ik jou hierbij helpen.

Sander Weijgertze personal trainer
Sander Weijgertze
Personal Coach / Lifestyle coach van Barendrecht

Door mijn fysiotherapie en CIOS opleiding, heb ik de kennis in huis om jou goed te begeleiden op het gebied van beweging, voeding en mentale gezondheid. Samen kijk ik met jou hoe we een levensstijl kunnen creëren waardoor we jouw doelen behalen met blijvend resultaat!

Lauri Buurlage personal trainer Hoogezand
Lauri Buurlage
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Hoogezand-Sappemeer

Ik ben een positieve en enthousiaste coach die graag met jou werkt aan fysieke en mentale doelen. Samen werken we aan voeding, beweging en mentale gezondheid. Door de regie terug te nemen over je eigen leven en het maken van bewuste keuzes behaal jij al je doelen en kan je dit een leven lang vasthoude

Stefan Bulten personal coach Grongingen
Stefan Bulten
Personal Trainer en Lifestylecoach van Groningen

Al jaren ben ik actief in de sportwereld en hier is mijn passie voor het begeleiden van mensen op zowel fysiek en mentaal vlak ontstaan.  Van minder fysieke klachten/blessures en afvallen tot aan het beter in je vel zitten en mentaal sterker zijn. Er is voor mij niks mooiers dan progressie te zien bij anderen op deze vlakken. Dit doen wij in Groningen door een leuke sfeer te creeren: want bewegen moet LEUK zijn!

Owen Lunding personal coach Enschede
Owen Lunding
Personal Trainer en Lifestylecoach van Enschede

Ik ben altijd met sport en bewegen bezig en door mijn ervaring in het kickboksen heb ik een grote interesse ontwikkeld op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Ik heb speciaal voor deze functie een opleiding en cursussen gevolgd. Zie ik jou snel?

 

Ivan Draijer personal coach
Ivan Draijer
Personal Trainer & Lifestylecoach van Groningen

Om daadwerkelijk gelukkig te zijn als mens is het balans een prioriteit. Een gezonde lifestyle is helemaal niet saai of vervelend, maar juist de sleutel tot een gelukkig leven! Genieten van lekker gezond eten, bewegen en een juiste mindset is wat er toe doet. Met mijn humor en kennis help ik jou door middel van ons Fit for Life programma, graag naar een gelukkiger leven!

 

Nicky Ackermans personal coach
Nicky Ackermans
Lifestylecoach van Maastricht

Sport en krachttrainingen zijn een groot onderdeel van mijn leven, zo train ik voor bodybuilding en powerliften. Daarnaast heb ik op hoog niveau gebokst en geef ik hier momenteel nog steeds les in. Bij Personal Fitness Nederland maak ik van mijn passie mijn beroep.

 

Kevin Reiffers personal trainer
Kevin Reiffers
Personal Coach en Studiomanager van Emmen
Ik ben positief, gedreven en sportief en heb een passie voor vechtsporten, voetbal en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Veel energie en rust haal ik uit het sporten, dit wil ik jou ook laten ervaren door mijn kennis, inspiratie en energie met je te delen. Ik ga voor een no nonsens aanpak, zodat we ons samen kunnen focussen op jouw doelen! Het beste uit jezelf halen dat is mijn motto!
Stefan Knoster personal coach Emmen
Stefan Koster
Studiomanager / Lifestylecoach van Emmen

Ik help graag mensen met hun doelen te bereiken, door middel van op een goed en verantwoordelijke manier te coachen. Ben jij de volgende?

Ryan van der Wal personal trainer
Ryan van der Wal
Personal Trainer / Lifestylecoach van Enschede

Het belangrijkste van een gezonde leefstijl is in mijn ogen dat je mentaal en fysiek goed in je vel zit. Door mijn enthousiasme tijdens de trainings- en contactmomenten zorgen we er samen voor dat jij fitter, gezonder en gelukkiger wordt!

Marjolein Petersen personal trainer
Marjolein Petersen
Studiomanager & Personal coach van Purmerend

Ik coach je met veel enthousiasme op het gebied van voeding, beweging en mindset. De Fit for Life methode sluit helemaal aan op mijn visie voor een vitaal en plezierig leven. Als alle drie de facetten in balans zijn, behaal je je doelen en heb je de energie om te genieten van het leven. Ik heb dit zelf ervaren en gun dit jou ook!

Michael Wittenberg personal coach
Michael Wittenberg
Lifestylecoach van Nieuw-Vennep & IJmuiden

Met veel energie en passie ga ik met jou de uitdaging aan om op het gebied van training, voeding en mindset het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan wij dit doen door realistische doelen te stellen. Durf je met mij de uitdaging aan? Dan hoop ik je snel te zien!

Fardien Kakozi personal coach
Fardien Kakozi
Lifestylecoach van IJmuiden

Praktische kennis is top, maar pas als je die kennis ook in theorie begrijpt, kun je levenslang genieten van mooie (fysieke) resultaten. Naast de wetenschap te vertalen naar de praktijk, vind ik het daarom ook gaaf en vooral belangrijk die kennis op de juiste persoonlijke manier te verwoorden.

Marijke van der Velden personal coach
Marijke van der Velden
Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen! Ik ben zelf van klant naar Personal Coach bij Personal Fitness Nederland gegaan en geloof dat jij, net als ik, net zulke mooie doelen zult behalen. Ik zal je met alle openheid en positiviteit begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Pieter van Kempen personal coach
Pieter van Kempen
Lifestylecoach van Doorn

Samen jouw doelen bereiken, jou meenemen op de weg naar succes, daar doe ik het voor! Elke dag voor anderen klaar staan om de eindstreep te bereiken op een manier die bij jou aansluit.

Mariska Mosk personal coach Alkmaar
Mariska Mosk
Lifestylecoach van Alkmaar

Je fysieke & mentale gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mindset is álles en mijn motto is: ‘Waar een wil is, is een weg. Áls je de weg maar wil vinden’. Wil jij een bij jou passende leefstijl bereiken én behouden? Met passie, eerlijkheid & een dosis (persoonlijke) ervaring, dan coach ik je naar een fitter, vitaler & gelukkiger leven op het gebied van voeding-beweging-mind.

Sabine Fobben personal coach Harderwijk
Sabine Foppen
Lifestylecoach van Harderwijk

Als coach vind ik het fantastisch om de verandering van de mensen te zien. Het motiveren en begeleiden geeft mij veel energie en die breng ik dan ook graag over aan iedereen om zijn of haar ‘persoonlijke’ doelen te behalen!

Bonnie Aalders personal coach Tiel
Bonnie Aalders
Lifestylecoach van Tiel & Houten

Ik heb van mijn passie voor voeding, sport en het creëren van de juiste mindset mijn werk gemaakt. Ik ben gediplomeerd Lifecoach en heb een academy gevolgd wat zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Mijn focus ligt op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Samen gaan wij opzoek naar de beste versie van jou! Tot snel!

Thijs Marijnissen personal coach Pijnacker
Thijs Marijnissen
Studiomananger en Lifestylecoach van Pijnacker

Met mijn enorme passie en gedrevenheid streef ik er naar om jou te helpen gezond, vitaal én gelukkig te zijn. Als ex-wedstrijdsporter weet ik dat beweging, coaching en mindset belangrijk zijn en samen wil ik met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Zie ik je snel?

Sem Koos personal coach Apeldoorn
Sem Kos
Personal Trainer / Lifestylecoach van Apeldoorn

Als personal coach is het mijn doel om samen met jou aan de slag te gaan met het behalen én behouden van je doelen. Dit doen we door samen realistische doelen te stellen en hier in kleine stapjes naartoe te werken. Tot snel!

Jurjan van der Werff Personal Coach
Jurjan van der Werff
Lifestylecoach van Drachten en Assen

Coaching zodat jij kunt groeien en je doel kunt realiseren: daar haal ik energie uit. Door samen jouw gezondheid op nummer één te zetten zullen we toewerken naar een fysiek en mentaal gelukkig leven!

Jaman Sinnema personal coach
Jamal Sinnema
Personal Coach / Lifestylecoach van Heerenveen, Sneek & Leeuwarden

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

Jan van Barreveld personal coach Hoorn
Jan van Barreveld
Lifestylecoach van Hoorn

Met mijn ervaring in sport, anatomie, voeding en blessure preventie wil ik altijd het maximale uit mensen halen. Ik ben gedreven om resultaat te boeken en doe dit door mijn kennis met jou te delen. Klaar om stappen te zetten? Dan hoop ik je snel te zien!

Henry Bui personal coach
Henry Bui
Personal Trainer & Lifestylecoach van Wageningen

Vol energie en passie begeleid ik jou graag persoonlijk om jouw doelen eindelijk te behalen. Op naar een gezond en gelukkig leven!

Joris Dreef personal coach
Joris Dreef
Lifestyle coach van Eindhoven Noord en Zuid

Ik begeleid jou graag bij het verkrijgen van een gezonde(re) levensstijl. Met een mooie balans tussen voeding, training en coaching gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen en om deze realiteit te maken!

Luuk Hensen personal coach
Luuk Henssen
Lifestyle coach van Eindhoven en Valkenswaard

Met mijn opleiding psychologie breng ik verandering aan in het gedrag, gewoontes en mindset van mijn klanten. Een doel van mij is dat jij optimistischer in het leven gaat staan. Dit doe ik doormiddel van boksen, kracht/conditietrainingen en gerichte gespreksvoering.

Cindy Storm-Coolen
Cindy Storm – Coolen
Lifestyle coach van Valkenswaard

Door zelf te ervaren hoe het is om gestelde doelen te bereiken, is het mijn passie om ook jóu verder helpen aan jouw specifieke doelen! Op het gebied van mindset, bewegen en een gezonde leefstijl gaan we samen aan de slag!

Jip van Kan personal coach
Jip van Kan
Lifestyle coach van Venlo

Ik heb een grote passie voor sport en ik vind een fysieke en vooral mentale gezondheid erg belangrijk! Het behalen van jouw doelen is mijn prioriteit. Ik zorg voor uitdagende en leuke trainingen, op maat gemaakte voedingsadviezen en leer jou een probleemoplosser te zijn. Samen op naar een fit, gezond en gelukkig leven!

Lydia So
Lydia So
Lifestyle coach van Delft

Mentaal en fysiek fitter voelen, ik gun het iedereen! Een goede gezondheid geeft zoveel voordelen. Niets vind ik mooier dan mijn kennis uit werk, opleidingen en ervaringen te delen. Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid op een hoger niveau te brengen!

Max van Lankveld personal trainer
Max van Lankveld
Lifestyle coach van Helmond

Positiviteit en oplossingsgericht zijn de twee worden die bij mij centraal staan tijdens de coachingssessies in de studio.

Veerle Dignouts personal trainer
Veerle Dignouts
Studio Manager van Weert

Ik ben afgestudeerd als sportkundige en gewichtsconsulente en heb hierin al jaren ervaring opgedaan. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en jouw persoonlijke doelen te behalen! Ik heb er zin in, tot snel!

Personal Fitness Nederland studio Aalsmeer
Mandy Akkermans
Lifestyle coach van Aalsmeer

Het beste in iemand naar boven halen, dat is wat ik graag doe! Met mijn enthousiasme en positieve instelling coach ik jou zodat jij je doelen kan behalen en gezond, vitaal en gelukkiger kan zijn!

Martijn van Zelst
Martijn van Zelst
Personal Trainer & Lifestyle coach van Ede

Klaar staan voor anderen, passende hulp bieden, dat is waar ik voor sta! Ik ontvang je dan ook graag in onze studio om kennis te maken.

Winod Bansie
Winod Bansi
Studiomanager van Leidschendam

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Personal Trainer Mart Jansma
Mart Jansma
Personal Coach & Eigenaar van Sneek, Leeuwarden & Heerenveen

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Anna Koenen personal trainer
Anna Koenen
Lifestylecoach van Waalwijk

Geloven in jezelf is je grootste kracht! Mijn missie is om jou dat gevoel te geven. Door te bewegen, inzicht te krijgen en een positieve mindset bouwen we naar het geloof in jezelf. JIJ bent het waard om de krachtigste en gelukkigste versie van jezelf te zijn!

personal trainer kevin
Kevin van Gestel
Studiomanager & Lifestylecoach van Waalwijk

Samen gaan we voor een gezonde geest in een gezond lichaam! We stellen kleine concrete doelen om het hogere doel te behalen. Bewustwording creëren, plezier hebben in sporten en dat jij jezelf op nummer 1 zet, dat is mijn missie.

Personal trainer Ranil
Ranil Friederichs
Lifestylecoach van Bleiswijk & Heerlen

Mijn taak is om mensen het leven te laten zien. Wat kan je bereiken met een vitaal lichaam en gelukkige geest. Kortom: ik maak mensen graag gelukkig!

Jordan personal trainer Tilburg
Jordan Griffiths
Lifestylecoach van Tilburg

Door een goede band op te bouwen, en een plezierige en vertrouwde omgeving te creëren, werk ik graag samen om je doelstellingen te bereiken.

Chris personal trainer Tilburg
Christian Bartholomeus
Studiomanager van Tilburg

Via een persoonlijke aanpak werk ik graag met je aan jouw doelen. Dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en plezier. Gezond leven kan immers ook gewoon leuk zijn!

Personal trainer Cindy
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Personal trainer Mike
Mike Smeelen
Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein & Oude Haagweg

Mijn passie is jou begeleiden als jij vol voor jouw doel wil gaan. Met mijn achtergrond als fysiotherapie en topsport is geen doel onhaalbaar. Zet jij je zinnen op de toekomst en een doel die je wilt halen? Dan voer ik graag mijn passie uit, zie je in de studio!

 

 

 

Personal trainer Nancy
Nancy van den Berg
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Ik werk nu zes jaar in de sport en in 2019 heb ik mijn yoga opleiding gedaan in Thailand. Voor mij is het totaal plaatje onwijs belangrijk. Een pittige work-out is top! Maar ademhaling, ontspanning en voeding zijn the key naar een gelukkige lifestyle.

 

 

 

 

Personal trainer Sanne
Sanne Overdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Ik ben studiomanager en gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik graag aan jou over.

 

 

 

 

Personal trainer Marco
Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Personal trainer Michael
Michael Grobbe
Studiomanager van Rijswijk

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!

Personal trainer Musa
Musa Kaya
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Iedereen heeft een ander doel en daar hoort een individuele aanpak bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat.

 

 

 

 

Personal trainer Mirjam
Mirjam van Etten
Lifestylecoach van Rijswijk

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach.

Personal trainer Thomas
Thomas Olde Heuvelt
Studiomanager & Lifestylecoach van Delft

Met veel passie en enthousiasme begeleid ik mijn klanten om hun doelen te bereiken en het beste in zich zelf naar boven te halen. Door de juiste ondersteuning waar nodig zorgen we samen voor een gezonde levensstijl en goede balans!

 

 

 

 

Personal trainer Melih Kaya
Melih Kaya
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Anouk Timmers personal trainer
Anouk Timmers
Lifestylecoach van Soest

Ik vind het super tof om mensen te helpen bij een gezondere levensstijl. Naast mijn werk als Personal Coach ben ik daarom ook bezig met de studie tot gewichtsconsulente. Zodat ik me hier steeds verder op kan gaan specialiseren.

 

 

 

 

Jason Remak personal trainer
Jason Remak
Lifestylecoach & Small group trainer van Soest

Ik vind het belangrijk om mensen persoonlijke aandacht te geven. Dit doe ik door een individuele aanpak zodat iedereen op zijn eigen niveau en manier aan zijn doelen kan werken. “Train harder than last time” is wat ik regelmatig zeg.

 

 

 

 

Jaap van Dijk personal trainer
Jaap van Dijk
Lifestylecoach van Soest

Het is prachtig om in het proces van verandering mee te mogen kijken en te sturen. Mensen leren bewuste keuzes te maken gebaseerd op kennis en ervaring. Ik zie ze groeien in gezondheid en zelfverzekerdheid en dat geeft mij energie!

 

 

 

 

Melangelo Prince personal trainer
Melangelo Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Poeldijk

Met ongekende discipline heb ik op jonge leeftijd het roer omgegooid. De combinatie van sporten, voeding en de juiste mindset heeft mij zowel fysiek als mentaal fit gemaakt. Nu jij nog!

 

 

 

 

Anouschka Prince personal trainer
Anouschka Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Poeldijk

De combinatie van topsporter en psycholoog, maakt mij een ervaren coach die graag speels te werk gaat. Geen doel is voor mij te gek, ik ga de uitdaging graag aan!

 

 

 

 

Timo van der Graaf winnaar prijsactie
Timo van der Graaf
Studiomanager van Woerden

Jou helpen groeien door de juiste ’tools’ aan te reiken is waar ik energie van krijg. Ik help je met het creëren van een positieve mindset. Mijn missie: Jouw levensstijl een boost geven en je laten zien dat je meer kunt, en waard bent, dan dat je denkt.

 

 

 

Jan reinbergen personal trainer
Jan Reinbergen
Lifestylecoach van Breda

Na jarenlang dansen, heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden en trainen van mensen. Met mijn enthousiasme, kennis en energie help ik je niet alleen je doelstellingen te bereiken, ik laat je ook inzien dat er meer mogelijk is dan je denkt.

 

 

 

 

Personal Coach Lisa Bruijn
Lisa Bruijn
Lifestylecoach van Aalten & Doetinchem

Met mijn passie, kennis als sportdeskundige en energie gaan wij jouw doelen bereiken. Ik vind het fantastisch om jou gelukkiger te maken door beweging, voeding en coaching. Ben jij klaar voor verandering? Ik sta voor jou klaar!

 

 

 

Personal Coach Maarten Krabben
Maarten Krabben
Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten & Zutphen

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!

 

 

 

Bertus van Lagen personal coach
Bertus van Lagen
Lifestylecoach van Doetinchem

Ik geef alles om samen het beste resultaat te behalen. Ik werk ruim 18 jaar als trainer, gymdocent en kickbokstrainer. Daarnaast ben ik erg actief bezig met yoga en ademtechnieken. Ik ben betrokken, eerlijk en geef nooit op.

 

 

 

 

Personal trainer Niels Wassink
Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem en Zutphen

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Monique Persoon Coach
Monique Persoon
Sportzorgmasseur & Lifestylecoach van Soest

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen (weer) lekker in hun vel komen te zitten en energie krijgen. Gezond leven kan moeilijk, maar ik ga je helpen! Als gecertificeerd Calisthenics Trainer en sportmasseur geef ik jou nieuwe inzichten.

 

 

 

 

Personal Fitness Nederland Coach Maaike
Maaike Raijmakers
Yoga & lifestylecoach van Soest

Ik geef Hatha en YingYang lessen met extra aandacht voor de rug en core. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het enthousiasme van klanten als ze zich realiseren dat ze sterker en mobieler worden en meer kunnen dan ze dachten!

 

 

 

 

personal coach Nicki
Nicki Spijker
Lifestylecoach van Soest

Why put off feeling good? Samen werken aan een optimale balans in energie en gezondheid: dat is míjn doel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

personal trainer Matthijs
Matthijs Martens
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmen, Kampen & Zwolle

Ik vind het werken met mensen die echt een doel hebben zowel lichamelijk maar ook mentaal ontzettend leuk. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, functioneel trainen en spiermassa opbouwen.

 

 

 

 

Brendon Scheepers Coach
Brendon Scheepers
Studiomanager van Kampen

Ik vind het fantastisch om met een hands-on-mentaliteit deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden. Door de juiste beweging, voeding en coaching help ik jou je persoonlijke doelen te behalen.

 

 

 

 

personal trainer Remco van der Tas
Remco van der Tas
Studiomanager van Zoetermeer

Met mijn nodige kennis en ervaring weten we van iedere training weer een feestje te maken. Sporten en plezier gaan wel degelijk samen! Mijn energie haal ik uit het behalen van jouw doelen. ‘If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you!’

 

 

 

 

Annelies van Gelder personal trainer
Annelies van Gelder
Personal Trainer, Voedingsdeskundige & Lifestyle coach van Arnhem

Met mijn kennis en ervaring van voeding ga ik met jou aan de slag voor een persoonlijk voedingsplan. Iedereen is uniek! Ook met eten. Ik laat zien dat je op een normale manier met voeding jouw doel kan behalen. Ik vind het fantastisch om sporten en voeding samen te brengen.

 

 

 

 

Jordy Soes Personal trainer
Jordy Soer
Studio eigenaar & Lifestylecoach van Arnhem

Met mijn kennis en lange ervaring zorg ik dat jij met een persoonlijke aanpak de beste versie van jezelf wordt. Ik vind het belangrijk om iedereen op een normale manier zijn/haar doelen te laten behalen. Ik zorg ervoor dat jij met plezier aan jouw doelen werkt en behaald! Ik sta 24/7 voor jou klaar.

 

 

 

 

Claudia van der Heiden personal trainer
Claudia van der Heiden
Lifestylecoach van Soest

Vanuit mijn passie en liefde voor fitness help ik anderen graag om een krachtigere en fittere versie van zichzelf te worden. Ik ga altijd voor het maximaal haalbare. Hopelijk zien we je snel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

Chris Wallaart personal trainer
Chris Wallaart
Lifestylecoach van Amsterdam-Zuid

Met mijn opleidingen en ervaring in personal coaching weet ik het maximale uit jou te halen. Ik zorg dat je gemotiveerd en gedisciplineerd je doelen behaalt. Mijn specialisaties liggen in de juiste techniek en houding.

 

 

 

 

Al Jerreau Sadji personal trainer
Al-Jerreau Sadji
Studiomanager & Lifestylecoach van Amstelveen

Als ervaren lifestylecoach zorg ik ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft en met veel plezier traint. Met mijn enthousiasme en gevoel voor humor weet ik je persoonlijk te motiveren. Hierdoor verlaat je de studio met een voldaan gevoel.

 

 

 

 

Estéfan Pattinasarany
Estéfan Pattinasarany
Studiomanager van Amstelveen & Amsterdam

Ik help je jouw doelen te bereiken én vast te houden. Ik vind het fantastisch om te zien dat de resultaten 100% worden behaald. Met mijn ervaring in het professionele voetbal en achtergrond op gebied van sportpsychologie help ik je graag verder!

 

 

 

Tim Lenders Personal Trainer
Tim Lenders
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.

 

 

 

Sietse Saargaren Personal Trainer
Sietse Saargaren
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!

 

 

 

Sarah Boomsma personal trainer
Sarah Boomsma
Studiomanager van Haaren - Oisterwijk

Samen met Nikolas ben ik coach en eigenaar van de studio in Haaren – Oisterwijk. Met onze ervaring coachen we je naar het behalen van je doelen én meer! Waar Nicolas zich focust op beweging, ben ik gespecialiseerd in voeding. Hopelijk zien we je snel!

 

Nikolas Thasing Mendez
Nikolas Thasing Mendez
Studiomanager van Haaren - Oisterwijk

Samen met Sarah coach ik je blijvend naar een fitte, gezonde en gelukkige jij! Ik ben gespecialiseerd in beweging en fysieke belastbaarheid door mijn achtergrond bij de Nederlandse krijgsmacht. Sarah is gespecialiseerd in voeding.  Zie ik jou snel in de studio?

 

 

 

Tica Ruijter personal coach
Tica Ruijter
Lifestylecoach van Soest

Met veel plezier coach ik jou in onze studio in Soest. Ik vind het heel gaaf om mensen doelen te zien behalen en mijn kennis aan jou over te brengen. Move your body, shape your future.

 

 

 

Personal training Danny Put
Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 7+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

personal coach Bastiaan
Bastiaan ten Hope
Lifestylecoach van Deventer
Na het programma te hebben gevolgd ben ik van klant naar erkend coach gegaan. Nu wil ik anderen net zo goed helpen! Ik vind het geweldig te zien hoe kleine wekelijkse doelen een grote verandering in  levensstijl teweeg brengen naar een fit en vrij leven!
Marielle Koetsier personal trainer
Mariëlle Koetsier
Studiomanager & Lifestylecoach van Harderwijk

Ik vind het geweldig om met mensen bezig te zijn en deze te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Het mooie van dit traject is dat het niet gaat om alleen maar bewegen maar ook luisteren, adviseren en coachen!

Maarten Merx personal coach
Maarten Merx
Studiomanager & Lifestylecoach van Oss
Als afgestudeerd sportkundige begeleid ik je naar een fittere versie van jezelf. Dit doe ik met veel passie en energie. Met mijn achtergrond in crossfit, krachtsport en tennis breng ik variatie toe aan trainingen!
Marco van Ruler personal trainer
Marco van Ruler
Personal Trainer & Eigenaar
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Sharona Roke personal trainer
Sharona Roke
Studiomanager & Lifestyle Coach van Nunspeet & Heerde
Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!

 

 

Elysa Breugelmans Personal Trainer
Elysa Breugelmans
Studiomanager & Lifestylecoach van Houten

Ik vind het belangrijk dat iemand zich weer gelukkig gaat voelen in zijn of haar lichaam. Vitaliteit is iets waar altijd aan gewerkt kan worden en ik ben ontzettend blij als ik jou mag helpen!

Barry Bierstekers personal coach
Barry Bierstekers
Studio manager van Den Bosch Empel & Oost

Als kind was ik al met sport en gezondheid bezig. Nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken geniet ik ervan om de kwaliteit van leven bij anderen te kunnen verhogen en zo anderen gelukkig te maken en te laten ontwikkelen als persoon.

 

 

Personal Trainer Mayra Hellemons
Mayra Hellemons
Lifestylecoach & Sportmasseur van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben expert op het gebied van het het menselijk lichaam en vind het geweldig om mensen te helpen er het maximale uit te halen. Tijdens de trainingen creëer ik een fijne sfeer. Mijn specialisaties zijn o.a. sportmasseur & (kick) boksen.

 

 

Personal trainer Madelon
Madelon Smit
Lifestylecoach van Etten-Leur
Ik word enorm enthousiast als ik mensen zie groeien binnen hun eigen kunnen. Ik vind veilig bewegen en een vleugje humor erg belangrijk.

 

 

Casper Goijaerts personal trainer
Casper Goijaerts
Voedingsdeskundige van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben gepassioneerd op het gebied van sport en voeding en ben erg gemotiveerd om andere met hun gestelde doelen te helpen, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.

 

 

personal trainer Kim
Kim Huijbrechts
Studiomanager en Lifestylecoach van Etten-Leur

Als personal coach heb ik van mijn passie mijn beroep weten te maken: mensen ondersteunen op weg naar een gezonder leven. Dat is niet mijn enige passie, ik blijf zelf graag in beweging met yoga en iets met muziek en pasjes ???? 

 

 

Maarten Jonkergouw personal trainer
Maarten Jonkergouw
Lifestylecoach van Den Bosch Oost

Samen grenzen verleggen, records breken en vooruitgang boeken. Daar haal ik energie uit. Mijn kracht ligt in coachen. Ik kan me goed inleven in anderen en heb snel door hoe ik je kan helpen met het aanleren van goede gewoontes.

 

 

Sophie Ravensbergen
Sophie Ravensbergen
Lifestylecoach van Oegstgeest

Met veel enthousiasme help ik mensen op weg met het behalen van fysieke en persoonlijke doelen. Uit eigen ervaring weet ik hoe veel dit kan bijdragen aan de kwaliteit van je leven. Ik geniet mee van elke mijlpaal die behaald wordt!

 

 

Rodney Rijnbergen Personal Coach
Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Mensje Bergthaler Personal trainer
Mensje Bergthaler
Studiomanager en Lifestylecoach van Roermond

Ik vind het heel tof om je te begeleiden van je beginsituatie naar je einddoel. Ik bied je graag een luisterend oor als je ergens mee zit of zoek met je naar oplossingen. Dit doe ik met veel positiviteit en veel plezier!

 

Roy Schouten personal trainer
Roy Schouten
Studiomanager en Lifestylecoach van Apeldoorn

Met mijn ervaring in het werkveld als Personal trainer, Sportcoach in de verslavingszorg en mijn opleiding Sportkunde help ik iedereen, door middel van uitdagende trainingen en een gezonde dosis humor, naar de beste versie van zichzelf.

Marcel Bartels personal trainer
Marcel Bartels
Studiomanager & Lifestylecoach van Krommenie

Gedrag veranderen en mentaal & fysiek sterker worden hebben mij een gelukkiger mens gemaakt. Dit gun ik iedereen en daarom zal ik mij maximaal inzetten om samen met jou te werken aan het behalen van jouw doelen!

 

 

Tamim Mahbouzbada personal trainer
Tamim Mahbouzbada
Lifestylecoach van Bergen op Zoom
Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!

 

 

Martin Sibrandi personal trainer
Martin Sibrandi
Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel & Emmeloord
Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!

 

 

Anis Nahedh
Anis Nahedh
Lifestylecoach van Roermond

Muziek mixen en sporten is mijn passie! Ervoor zorgen dat jij elke training het beste in jezelf naar boven haalt, je angsten en onzekerheden gaat overwinnen tijdens bijvoorbeeld een MMA workout, daar haal ik mijn energie uit.

 

 

Personal Trainer Fabien Kulka
Fabien Kulka
Lifestylecoach van Maastricht / Roermond

Ik ben Fabiën en ben health coach. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

 

 

Thijs Nijhuis personal coach
Thijs Nijhuis
Studiomanager & Lifestylecoach van Haaksbergen

Met mijn enthousiasme en jaren ervaring in het vakgebied heb ik al vele goede resultaten geboekt. Samen met jou ga ik haalbare doelen stellen zodat jij weer gezonder en gelukkiger in het leven komt te staan.

 

Mitchel Bosch personal coach
Mitchel Bosch
Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.

 

Frans Smulders
Frans Smulders
Studiomanager & Lifestylecoach van Eersel

Bij coach Frans ben je aan het juiste adres! Mijn kracht is streng zijn maar vooral ook motiverend en relaxed. Bij mijn gezellige studio in Eersel gaan we samen je grenzen verleggen en je ondersteunen om je doelen te bereiken.

 

 

Bram Kuppens Personal Trainer
Bram Kuppens
Studiomanager van Geldrop

Personal coach zijn is meer dan alleen mijn werk. Respect, aandacht en vertrouwen is de basis voor elk traject onder persoonlijke begeleiding. Ik geloof in een focus op positieve dingen, wat gaat goed en wat heb je goed gedaan.

 

Marion van der Schuur personal coach
Marion van der Schuur
Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.

 

Carl personal trainer Hoogezand Roden
Carl Lilienthal
Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.

 

Artie Possemis personal trainer
Artie Possemis
Studiomanager & Lifestylecoach van Duiven

Met mijn (kinder)verpleegkundige achtergrond en uit mijn eigen ervaring (20 kg afgeslankt) is er niets mooiers om je gelukkig(er) te voelen. Fitter, vitaler en slanker. “Making the world Healthier and Happier”.

Marianne Groeneveld personal trainer
Marianne Groeneveld
Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Tim Tuinstra Personal trainer
Tim Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

Maxime Trouwen Personal Trainer
Maxime Trouwen
Studiomanager & Lifestylecoach van Roosendaal

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van fysieke en mentale begeleiding omtrent afval- en revalidatieprocessen, geloof ik er heilig in dat ik ook joú kan helpen naar een fitter, sterker en een gemakkelijker leven!

Roohin Osmani personal trainer
Roohin Osmani
Studiomanager & Lifestylecoach van Bergen op Zoom & Roosendaal
Ik ben de studio eigenaar van Bergen op Zoom en Roosendaal en zit al meer dan 10 jaar in de gezondheidsbranche. Met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingspatronen help ik mensen om vitaler en gelukkiger te worden.
Mark van Dooremolen personal trainer
Mark van Dooremolen
Studiomanager & Lifestylecoach van Best
Ik ben studio eigenaar van Best en heb de opleiding sport en beweging coördinator afgerond. Pleziertjes vind ik belangrijk, maar ik hou ook van aanpakken om een doel te behalen. Mijn specialiteit is spieropbouw en afvallen.
Personal Trainer Rob van der Putten
Rob van der Putten
Studiomanager & Lifestylecoach van Wageningen
Het is mijn missie om mensen te helpen op weg naar een gezond en gelukkig leven. Er is teveel onzin te vinden over hoe het zou moeten, ik draag er graag aan bij om mensen te helpen met hoe het wel moet. En dat dat ook leuk kan zijn!
Wytza Tesselaar personal trainer
Wytze Tesselaar
Studiomanager & Lifestylecoach van Hoorn & Alkmaar

Met 22 jaar ervaring in de personal fitnessbranche en het onderwijs kan je bij mij rekenen op een gedegen, no-nonsens en vooral persoonlijke aanpak. Ik hoop je snel te zien in onze studio in Hoorn of Alkmaar!

Vincent Koot personal trainer
Vincent Koot
Studiomanager, Personal Trainer en Ademcoachvan Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Ik durf een stapje verder te gaan. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht als personal coach. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd tot ademcoach om jou te helpen met klachten, zoals stress of post-covid klachten.

Giuliana van de Ven personal trainer
Giuliana van de Ven
Studiomanager van Nijmegen

Mijn missie? Jou helpen bij het bereiken van jouw geluk door beweging, voeding én mentale gezondheid via een persoonlijk plan. Met mijn master in de psychologie help ik je op weg naar een blijvende verandering in jouw leefstijl.

Oscar Sijtsma personal trainer
Oscar Sijtsma
Voedingsdeskundige, Personal Coach en Karateka-specialist van Amersfoort & Harderwijk

Het is mijn passie om mensen ‘over hun drempel’ te helpen. Wat mij typeert is: genieten, groeien en gein. Vanuit dankbaarheid van het leven genieten. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en vind humor, zelfreflectie en zelfspot daarbij belangrijk.

 

Marcel Hagmanns personal coach
Marcel Hagmanns
Beweegspecialist & Fysiotherapeut van Amersfoort

Na een mooie carrière binnen de wereld van geneesmiddelenonderzoek greep ik in 2017 mijn kans om in Amersfoort een studio te openen. Op eigenzinnige manier houd ik je graag een spiegel voor, met humor en eerlijkheid.

 

Jeroen Stals personal coach
Jeroen Stals
Studiomanager & Lifestylecoach van Oegstgeest

Ik haal mijn energie uit het helpen van mensen met het aannemen van een gezondere levensstijl, dit door middel van lekker sporten en lekker gezond eten! Dat gun je toch iedereen ????!

Personal trainer kevin
Kevin de Bie
Studiomanager & Lifestylecoach van Helmond

Ik coach mensen naar een gezond en gelukkig leven. Ik vind het belangrijk om door de pokerface heen te prikken en de kern aan te pakken, ” de spreekwoordelijke schop onder je kont ” Zo komen we tot het echte probleem.

Ilse van Rengs personal coach
Ilse van Rengs
Studiomanager & Fysiotherapeute van Doorn

Voor mij is er niets mooier dan mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen (fysiek en mentaal). Jouw reis, jouw ontwikkeling & jouw groei daar draait het allemaal om. Gelukkig worden en zijn met wie jij bent!

Bryan van Steijn personal coach
Bryan van Steijn
Studiomanager & lifestylecoach van Veenendaal

Ik help graag mensen die echt iets willen doen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Als iemand inzet toont en er samen met mij vol voor wil gaan, dat is waar ik energie van krijg! Dan gaan we samen een heel mooi resultaat behalen!

Personal trainer Jasper Weug
Jasper Weug
Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard en Nuenen

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

Personal trainer Nadine Isen
Nadine Isen
Studiomanager & lifestylecoach van Heerlen
Ik ben afgestudeerd aan de Sportacademie in Den Haag. Mijn passie is mensen helpen en begeleiden hun doelen te behalen, maar vooral om deze voor altijd vast te blijven houden. Ik help iedereen dan ook graag verder met mijn kennis.
Personal trainer
Raissa van den Hove
Studiomanager van Maastricht

Ik ben afgestudeerd als bewegingsdeskundige met de afstudeerrichting sportstimulering en bewegingseducatie. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de studio en op zijn eigen tempo kan trainen en groeien.

Teun van de laar personal trainer
Teun van de Laar
Studiomanager van Eindhoven, Valkenswaard & Nuenen

Ik ben mede-eigenaar van Personal Fitness Nederland studio’s in Valkenswaard, Eindhoven en Nuenen. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam binnen de organisatie. Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.

Monique Rijsdijk personal coach
Monique Rijsdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Barneveld & Ede

Ik vind het fantastisch om mensen de power te geven om te gaan voor een gezondere levensstijl. Graag help ik jou verder met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingscoaching en geef ik je praktische en nieuwe inzichten.

Personal Fitness Nederland is zes jaar op rij de beste
in personal training binnen Nederland.