Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Woerden

06 3031 2606
timo@personalfitnesswoerden.nl
Touwslagersweg 8, 3449 HX Woerden
KVK
54361745
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Woerden, wel resultaat!

Zeg je sportschool abonnement maar op, want Woerden heeft Personal Fitness Nederland

Fit for Life is een fitness en lifestyle programma van Personal Fitness Nederland. In tegenstelling tot een sportschool, biedt het een totaaloplossing aan voor de oorzaken van jouw problemen. Misschien wil je gewicht verliezen, wil je van bepaalde lichaamsklachten af, wil je van de bank af en conditie opbouwen of wil je aan je spiermassa werken. Wat ook je droom, bij Fit for Life in Woerden maak je het waar. Dit geloven we zelfs zo sterk dat we je een 100% resultaatgarantie aanbieden en dus niet opgeven tot jouw doelen zijn bereikt.

Met drie pijlers naar de finish lijn

Je herkent jezelf misschien wel in iemand die regelmatig de juiste voornemens maakt, maar die dit op de één of andere manier niet op de lange termijn kan doorzetten. Er zijn veel mensen die problemen hebben om hun leven voor goed te veranderen en dat is nodig als je fit en energiek wilt worden. Wij hanteren daarom drie pijlers en onderscheiden ons zo van andere sportscholen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Drie manieren om je aan te moedigen

Als je je bij ons aanmeldt dan krijg je op drie manieren ondersteuning die samen succes garanderen. De personal training zorgt ervoor dat je lichaamsbeweging krijgt, je krijgt voorlichting over gebalanceerde voeding en je ontwikkelt de juiste mindset om deze keer niet op te geven. Deze drie pijlers samen bieden jou een totaalpakket aan dat door geen sportschool kan worden gevenaard. Bij ons is de succesrate dan ook echt 100%. Schaar je ook bij deze groep. We zien jou graag bij Personal Fitness Nederland studio in Woerden voor een kennismaking.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?