Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Waalwijk

06 2206 8623
waalwijk@personalfitnessnederland.nl
Grotestraat 274, 5142 CC Waalwijk
KVK
74413635
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Waalwijk, wel resultaat!

Geen sportschool, wel een fit en gezond lichaam; kom bij Personal Fitness Nederland!

Personal Fitness Nederland in Waalwijk is een totaaloplossing voor een gezonder en fitter leven. Wij zijn geen sportschool, want dit programma gaat veel verder in op de definitie van een fit lichaam. Het is inderdaad zo dat beweging belangrijk is, maar gezond eten en mentale gezondheid zijn dat ook. Daarom krijg je bij ons op drie manieren steun en moedigen wij jou aan, zodat we er samen voor zorgen dat jij energiek en vitaal door het leven gaat.

Gezondheid is meer dan bewegen alleen

Als je bij ons komt in Waalwijk en deelneemt aan het Fit for Life programma, dan krijg je een personal trainer aangewezen die uitdagende en intensieve sessies met je houdt in de oefenruimte. Je spreekt elke week over gezonde voeding en leert wat goede keuzes zijn en wat een gebalanceerde voeding is. Mental coaching helpt je aan de juiste mindset waarmee je doorzettingsvermogen krijgt en niet opgeeft. Iedereen die aan het programma meedoet krijgt te maken met onze drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Een totaaloplossing met 100% resultaatgarantie

Vergeleken met andere sportscholen biedt Personal Fitness Nederland een totaaloplossing aan en op die manier is de kans van slagen bij ons veel groter. We leren je hoe je je slechte gewoontes aan de kant zet en deze vervangt. Je lichaam wordt fitter, je krijgt meer energie, je hebt doorzettingsvermogen en geeft niet op. Bij ons krijgt iedereen een 100% resultaatgarantie waarmee falen dus geen optie is. Vergeet de sportschool, want bij ons boek je resultaat en word je de beste versie van jezelf.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?