Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Vlaardingen

06 1963 9262
vlaardingen@personalfitnessnederland.nl
Reigerlaan 20, 3136 JK Vlaardingen
KVK
51006197

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Vlaardingen, wel resultaat!

Meer energie, gezonder leven, geen sportschool? Dat is Personal Fitness Nederland

Wie een gezond, slank en fit lichaam wil hebben, voor de rest van het leven, zal veranderingen moeten maken. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en stress; het hoort niet thuis in een gezond lichaam. Het veranderen van gewoonten is bijzonder lastig, tenzij je bij Personal Fitness Nederland in Vlaardingen komt. Dit programma van Personal Fitness Nederland is veel meer dan een sportschool alleen. Je krijgt er alle tools en ondersteuning aangereikt om langdurige resultaten te boeken.

Hoe werkt Fit for Life?

Sportscholen zijn er voor mensen die meer willen bewegen en daar zijn ze ideaal voor. Maar wie helpt je om gebalanceerd te leren eten en hoe ontwikkel je de mindset om hier ook mee door te gaan? Bij Personal Fitness Nederland in Vlaardingen krijg je dat alles in één handig programma. Met uitdagende trainingssessies, met voedingsadvies en mental coaching werken we met jou aan drie pijlers. Deze geven je gezamenlijk een sterke basis om je leven voor goed te veranderen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

Bij ons boek je langdurig succes

Gewichtsverlies, conditietraining, het opbouwen van spiermassa, het verhelpen van lichamelijke klachten; dit zijn allen doelen die je met Personal Fitness Nederland bereikt. De complete aanpak maakt ons anders dan een sportschool en bij ons word je van begin tot eind gesteund door een ervaren en gecertificeerde coach. We zijn zo zelfverzekerd over ons programma dat we ieder lid 100% resultaatgarantie aanbieden. Kom dus bij Personal Fitness Nederland in Vlaardingen en ook jij kunt een fit en gezond lichaam ontwikkelen en daar voor de rest van je leven de vruchten van plukken.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?