Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Utrecht

06 4849 0387
pim@personalfitnessnederland.nl
Van Humboldtstraat 108, 3514 GS Utrecht Noord
KVK
32157706

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Sportschool in Utrecht

Ben je op zoek naar sportscholen in Utrecht? Overweeg een aanpak waarbij er breder wordt gekeken dan enkel beweging. Kies voor een personal trainer van Personal Fitness die je helpt op een effectieve wijze je doelen te behalen waarbij ook voeding en het mentale aspect worden meegenomen om die doelen te kunnen behalen. Personal Fitness Nederland heeft meer dan 80 vestigingen door heel Nederland en beschikt ook over een vestiging in Utrecht. Wat je doelstelling ook is, je kunt altijd bij ons terecht voor professionele persoonlijke begeleiding. We zijn erop gebrand om je te helpen je doelen te bereiken en bewijzen dat met onze 100% resultaatgarantie. Geen resultaat = geld terug! Personal Fitness Nederland is vijf jaar op rij gekozen tot Beste Personal Trainer in diverse regio’s.

Fit for Life programma

In tegenstelling tot een sportschool in Utrecht werken we bij Personal Fitness Nederland met het succesvolle Fit for Life programma. Dit programma is gebaseerd op de drie pijlers: Voeding, beweging en mental coaching. Door aandacht aan al deze pijlers te geven, kan er werkelijk een langdurig effect worden behaald. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt vergroten, burnout symptomen tegen wilt gaan of herstelt van een blessure/ziekt; onze personal coaches stellen een op maat gemaakt plan voor je op. Onze resultaatgerichte aanpak waarbij het niet enkel gaat om het behalen van je doelen maar ze ook behouden, hebben al duizenden mensen geholpen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9,2!

Vrijblijvende kennismaking

Wanneer je momenteel niet de resultaten behaalt die je zou willen in een van de sportscholen in Utrecht of je moet de stap nog maken om aan je doelen te werken, maak vandaag dan nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze personal trainers. Samen met je personal trainer bespreek je in het gesprek wat jouw doelen zijn en welk personal training programma daar bij past. Al onze personal trainers zijn uiteraard gecertificeerd en zullen je op een persoonlijk en effectieve wijze helpen om jouw doelen te behalen. De 1 op 1 trainingen kunnen bij ons in een Personal Fitness Nederland locatie worden gegeven, of in de buitenlucht. We werken niet met uurtarieven maar voordelige weektarieven. En zoals gezegd: Geen resultaat = Geld terug.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?