Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Utrecht Noord

06 4849 0387
pim@personalfitnessnederland.nl
Van Humboldtstraat 108, 3514 GS Utrecht Noord
KVK
32157706

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Utrecht Noord, wel resultaat!

Geen sportschool zo effectief als Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland heeft een fitnessprogramma opgesteld waarmee jij gegarandeerd resultaat boekt. Het Fit for Life programma in Utrecht richt zich op alle methoden waarmee jij een gezonder lichaam ontwikkelt en dat is niet beweging alleen. Personal Fitness Nederland is dan ook geen sportschool, want je krijgt niet alleen ondersteuning in de vorm van training, maar ook met voedingsadvies en mental coaching. Met deze verzameling van hulpmiddelen tot je beschikking is resultaat gegarandeerd.

Een fit lichaam op drie manieren

Een fit lichaam ontwikkel je niet met beweging alleen en dat is waar sportscholen in Utrecht zich voornamelijk op richten. Het Fit for Life programma zorgt er niet alleen voor dat je voldoende beweging krijgt, maar ook dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en je mindset verandert. Met deze totaalaanpak is de kans van slagen veel groter en werk je aan alle manieren waarop je een fitter lichaam creëert. De drie pijlers die bij Personal Fitness Nederland centraal staan zijn:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Wij garanderen resultaat

Met deze totaalaanpak is Personal Fitness Nederland dan ook niet alleen een sportschool, maar een compleet gezondheidscentrum. Iedereen die aan het Fit for Life programma in Utrecht meedoet, krijgt een 100% resultaatgarantie. Wij stoppen niet tot jij je doelen hebben bereikt en tevreden bent. Een fitter, gezond en mentaal sterk lichaam levert meer energie op, meer zelfvertrouwen en meer kracht. Het resultaat is gewichtsverlies en geluk en dat voor de rest van je leven lang. Bij Personal Fitness Nederland is dat niet langer een droom. Boek vandaag nog een gratis proefweek en maak van je droom de realiteit.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?