Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Uden

06 2145 6716
uden@personalfitnessnederland.nl
Volkelseweg 18A, 5405 NA Uden
KVK
73807303

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Uden, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: beweging, gezonde voeding en mindset coaching

Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland dat jou voor goed van je slechte gewoontes af helpt. Het is de basis voor een gezond leven en dat op de lange termijn. Een fitter lichaam betekent meer energie, minder gewicht en minder stress. Dat bereik je niet met shakes en crash diëten, maar met een methode waarmee je je leven voor goed verandert. Personal Fitness Nederland in Uden biedt je alle tools aan die je nodig hebt om je doelen te bereiken en te handhaven. Door onze unieke aanpak zijn we veel meer dan een sportschool alleen.

Geen sportschool

Personal Fitness Nederland is geen sportschool, want de aanpak die wij hanteren kijkt naar gezondheid in een hele brede zin van het woord. Daarom hanteren we in het Fit for Life programma drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Door deze drie aspecten samen te voegen in één programma en op één locatie in Uden onderscheiden we ons van de sportscholen waar enken beweging centraal staat.

Met ons team red je het wel

De pijlers worden ondersteund door drie hulpmiddelen die iedere deelnemer aan het Fit for Life programma krijgt toebedeeld. We werken aan personal training, aan voedingsadvies en aan mental coaching. Zo bieden we je alle tools aan die je nodig hebt om een gezond lichaam te krijgen. Gewichtsverlies volgt dan vanzelf, omdat je oude gewoontes bent kwijtgeraakt en nu de juiste beslissingen neemt. Boek in het onderstaande formulier een gratis proefweek in Uden en je zult zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Met onze 100% resultaatgarantie weet je dat falen bij Personal Fitness Nederland geen optie meer is.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?