Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Tiel

Een gemiddelde score van 8.9 uit 14 klantenervaringen

06 5500 0205
tiel@personalfitnessnederland.nl
De Kranshof 7, 4005 DE Tiel
KVK
72839678

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Tiel, wel resultaat!

Altijd resultaat en geen sportschool? Dat is Personal Fitness Nederland

Een gezond lichaam krijgt beweging, krijgt de juiste voedingsstoffen en is niet depressief of gestrest. Als je naar de sportschool gaat, dan werk je aan je beweging, maar eet je ook goed en voel je je ook goed? Met Fit for Life van Personal Fitness Nederland maken we jouw lichaam op alle manieren gezond en krijg je de ondersteuning en tools die je nodig hebt om dit te bereiken en de rest van je leven te handhaven. Vergelijk ons niet met andere sportscholen in Tiel, want wij bieden je een totaaloplossing aan.

Resultaat op de lange termijn met drie pijlers

Shakes, dieetpillen en crash diëten werken lang niet altijd. En als ze werken is het resultaat vaak maar erg kort zichtbaar. Bij ons in Tiel kun je ze dan ook vergeten, want wij kijken vooruit. Ons Fit for Life programma hanteert 3 pijlers waarmee we jou de basis geven om de rest van je leven gezond te zijn.

  • Beweging met personal training.
  • Gezonde voeding door uitgebreid voedingsadvies.
  • Mindset coaching door middel van mental coaching sessies.

 

Bij ons slaagt iedereen

Met de juiste houding, met gebalanceerde voeding en regelmatige beweging zal je lichaam gezonder en sterker worden. Gewichtsverlies, een toename aan energie en een vermindering van stress zijn dan automatisch het gevolg. Dat is bij een sportschool niet altijd gegarandeerd. Bij ons wel, want ieder nieuw lid krijgt een 100% resultaatgarantie. Dat betekent dat wij niet opgeven totdat je je doelen hebt bereikt. Kom daarom bij ons langs in Tiel, boek in het onderstaande formulier een gratis proefwerk, probeer het Fit for Life programma uit en je wilt vast nooit meer terug.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?