Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Nieuwegein

06 4849 0387
pim@personalfitnessnederland.nl
Weverstedehof 4a, 3431 HR Nieuwegein
KVK
32157706

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Nieuwegein, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland: geen sportschool, wel een leven lang resultaat

Sportscholen zijn geweldig als je meer beweging wilt krijgen. Dat is goed voor je lichaam en ook voor je mentale gezondheid. Wil je echt een fitter lichaam, dan moet je ook zorgen dat je gezond eet en dat je stress vermindert. Dat zijn punten waar je bij de sportschool geen ondersteuning voor krijgt. In veel gevallen zetten goede voornemens zich dan ook weer snel om in oude gewoonten. Tenzij je je aanmeldt voor het Fit for Life programma in Nieuwegein. Want bij Personal Fitness Nederland verander je je leven wel voorgoed.

Gezonder op drie manieren

Als je onze studio in Nieuwegein binnenstapt dan zie je direct dat we geen normale sportschool zijn. Er is een gedeelte met efficiënte fitnesstoestellen, maar ook een ander gedeelte waar een voedingsdeskundige en een mental coach hun werk doen. Het Fit for Life programma richt zich namelijk op drie pijlers in plaats van één:

  • Beweging
  • Mental coaching
  • Gezonde voeding

 

Op drie manieren steun

Iedereen in het Fit for Life programma krijgt een personal coach aangewezen. Deze zorgt er met afwisselende en uitdagende trainingen voor dat je voldoende beweging krijgt. We spreken ook elke week met je over je eetpatronen, over gebalanceerde voeding en het maken van de juiste keuzes. Tijdens de mental coaching sessies zorgen we ervoor dat je je veranderingen ook aankan en dat je de juiste mindset ontwikkelt om hier echt een leven lang van te profiteren.

100% resultaat gegarandeerd

Wij geloven dat iedereen met onze totaaloplossing een gezond en fit lichaam kan hebben en behouden. Daarom krijgen al onze leden een 100% resultaatgarantie en blijven we je ondersteunen tot jij de finishlijn bent overgegaan.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?