Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Naaldwijk

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Naaldwijk, wel resultaat!

Meer energie en resultaat voor het leven met Personal Fitness Nederland

Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland dat zich richt op meer dan beweging alleen. Bij sportscholen is dat de belangrijkste pijler van succes, maar wij gaan verder dan dat. Wij geloven dat een gezond, slank en vitaal lichaam niet alleen gekenmerkt wordt door voldoende beweging, maar door gezonde voeding en mentale kracht. Bij ons bereik je gegarandeerd succes, want je krijgt op drie manieren steun.

Drie pijlers voor succes

Wij zijn geen sportschool, want onze aanpak is veel uitgebreider dan dat. Als je onze studio in Naaldwijk bezoekt, dan zie je dat we niet alleen een oefenruimte hebben, maar ook een lifestyle gedeelte. In de oefenruimte werk je samen met je persoonlijke begeleider aan een gezond en sportief lichaam, maar je spreekt ook wekelijks over gezonde voeding en het ontwikkelen van de juiste mindset. Alleen met de juiste instelling kun je je gewoonten veranderen en aannemen. De drie pijlers die wij hanteren in Naaldwijk zijn dan ook:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Gegarandeerd resultaat op de lange termijn

Wij bieden elk lid in Naaldwijk een resultaatgarantie aan en dat betekent dat je niet van ons af bent tot je je doelen hebt bereikt. Daarin zijn we anders dan de sportschool. Ook daarna blijven we beschikbaar met steun en advies. Tegen die tijd heb je alle tools al ontwikkeld om hier zelf een succes van te maken. Vergeet de sportschool, want gezond leven is meer dan beweging alleen. Bij ons is je kans van slagen 100% en dat krijg je zwart op wit. Meer energie, slanker en gelukkiger; met Personal Fitness Nederland is het geen droom.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?