Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Lelystad

Een gemiddelde score van 9.2 uit 15 klantenervaringen

06 5168 9457
lelystad@personalfitnessnederland.nl
Schoepenweg 51G, 8243 PX Lelystad
KVK
65223101

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Lelystad, wel resultaat!

Beweging, gezond eten en de juiste mindset: Personal Fitness Nederland verandert je leven

Beweging krijg je in de sportschool, over gezond eten leer je van de voedingsdeskundige en een coach helpt je met de juiste mindset om succesvol te zijn. Zou het niet handig zijn als deze drie factoren tegelijkertijd werden behandeld bij één op maat gemaakt programma? Personal Fitness Nederland biedt exact dat aan in de vorm van het Fit for Life programma. Ook in Lelystad vind je een studio waar jij jouw leven voor goed kunt veranderen.

Langdurig succes

Diëten, afslankpillen en shakes zijn allen effectief op de korte termijn, maar op de lange termijn schiet je er vaak weinig mee op. Bij Personal Fitness Nederland in Lelystad ligt de nadruk op langdurig succes en het aannemen van nieuwe gewoonten tot ze tweede natuur zijn geworden. Dat bereik je niet als je op dieet gaat of als je af en toe naar de sportschool gaat om te sporten. Wil je langdurig succes, dan heb je de juiste mindset nodig, moet je weten wat gebalanceerde voeding is en heb je voldoende beweging nodig. Daarom is het Fit for Life programma niet te vergelijken met een sportschool. Het richt zich op de volgende pijlers:

  • Beweging
  • Mental coaching
  • Gezonde voeding

 

Een gratis proefweek

Wil je kennis maken met ons team in Lelystad en proeven hoe het is om aan het Fit for Life programma mee te doen? Boek dan een gratis proefweek en je ziet exact wat wij voor je kunnen betekenen. We geven niet voor niets een 100% resultaatgarantie aan iedereen die zich voor het programma aanmeldt. Vergeet sportscholen en kies voor een complete aanpak. De rest van je leven ben jij de beste versie van jezelf.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?