Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Kampen

06 4202 0799
kampen@personalfitnessnederland.nl
Industrieweg 3i, 8263 AA Kampen
KVK
78402840

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Kampen, wel resultaat!

Niet meer naar de sportschool, wel resultaat gegarandeerd met Personal Fitness Nederland

Wil je een fitter en gezonder lichaam, meer energie en gelukkiger zijn met jezelf, dan is het tijd om je slechte gewoontes aan de kant te zetten. Ongezonde voeding, te weinig beweging, stress en angsten zijn allen bijzonder slecht voor je lichaam. Ze hebben dan ook direct invloed op hoe je je voelt. Bij de sportschool krijg je beweging, maar ze helpen je niet van je andere slechte gewoontes af. Daarom is Personal Fitness Nederland in Kampen anders dan andere sportscholen. Wij zien in dat het veranderen van je leven niet zomaar gaat en bieden je daarom een totaaloplossing aan.

Drie pijlers voor succes

Fit for Life is een programma in Kampen waarin we gebruik maken van drie belangrijke pijlers voor een gezond lichaam:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

De personal trainer in onze studio gaat met je aan de slag door uitdagende en afwisselende trainingssessies voor je te organiseren. Je spreekt We houden mental coaching sessies met je om aan je mentale gezondheid te werken en ervoor te zorgen dat je de mindset ontwikkelt om succesvol te zijn.

Wij geven nooit op

Een andere reden waarom we geen sportschool te noemen zijn is dat je er bij ons nooit alleen voor staat. Wij geven niet op tot jij je doelen hebt bereikt. Dit garanderen we zelfs in onze 100% resultaatgarantie voor elk lid. Falen is geen optie en daarom bieden we de tools aan die jij nodig hebt om gezond te worden en te blijven. Kom kijken in onze studio in Kampen en je wilt vast nooit meer terug.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?