Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Houten

Een gemiddelde score van 8.8 uit 11 klantenervaringen

06 2938 2063 / 06 2525 7875
houten@personalfitnessnederland.nl
Peppelkade 17, 3992 AL Houten
KVK
72839678

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Houten, wel resultaat!

Personal Fitness Nederland is geen sportschool, maar een totaaloplossing

Door regelmatig naar de sportschool te gaan krijg je voldoende beweging. En dat is, zo weten we allemaal, goed voor ons lichaam. Maar verzorg je je lichaam ook op andere manieren, door gezond te eten en door mentaal gezond te blijven? Fit for Life is een programma in Houten dat je een totaaloplossing biedt. We werken niet alleen aan meer beweging, zoals de meeste sportscholen, maar op het gehele plaatje. Zo maken we van jouw lichaam een gezond lichaam, in de breedste zin van het woord.

Op drie manieren fit

Meer beweging is goed, maar om dit vol te houden en veranderingen door te voeren die je leven voor goed beter maken heb je meer nodig. Met ons programma in Houten krijg je op alle manieren steun die je nodig hebt. Elk Fit for Life programma is gebaseerd op drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Verander je leven

Omdat wij een stapje verder gaan zijn we geen sportschool te noemen. Bij ons verander je je leven voor goed en zet je slechte gewoonten aan de kant. Meer beweging moet ondersteund worden met gezonde en gebalanceerde voeding en dat houd je alleen vol als je de juiste mindset hebt gecreëerd.

Drie tools voor succes

Meld je aan bij het Fit for Life programma en er staan drie tools tot je beschikking. Door middel van trainingssessies, voedingsadvies en mental coaching word jij ook de beste versie van jezelf. Breng een bezoekje aan onze studio in Houten, ontmoet het team en je wordt vast net zo enthousiast als wij. Met onze 100% resultaatgarantie halen we jou ook over de finishlijn.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt